eva2010 -> RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014 (19.2.2014 14:21:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: happy85 Danes se pa jaz sama s sabo pogovarjam [sm=smiley36.gif] OMG mene je že na alfi tale karido tako zdelal, da bete raje še pogledam ne [sm=smiley13.gif] sem po 10 minutah že skoraj prekinila. No na koncu pa vseeno zdržala do konca. Če pravilno razumem tisti koledar so vaje pet dni, en dan oddiha, šesti dan pa strecth? Me je kar malo strah naslednjih vaj. Upam, da bom zdržala toliko časa, da se bojo začeli kazati rezultati. S* ti že peti teden?? Pohvalno!!! [sm=bravo.gif] verjetno že na pamet znaš vaje? Lency25 sladkarije in kruh - zelo poznana situacija. Jaz tudi malo že zmanjšala te pregrehi, ampak za minus bo treba še veliko bolj pošlihtati tole hrano... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Za prvo vadbo. Ja jaz sem že 5 teden, ma vseskozi delam prilagojeno tako kot Tanja in danes ko sem delala abs interval me je kmalu pobralo. Delam pa zraven še Jillian 30 day shred in sedaj ko sem začela tam z level 2 komej prisopiham skozi obe vadbi [sm=zmeden.gif]. Je pa res, da imam ogromno kg in to se kar pozna pri teh vadbah, ma bo že, mora bit [sm=bravo.gif] Bravo za nove Focusice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] S* a ti tole Jillian vsak dan delaš, kolk časa pa traja tale vadba?
|
|
|
|