eva2010 -> RE: Hujšajmo skupaj v novemu letu 2014 (6.2.2014 21:02:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Punce upam ,da ste vsaj ve pridne ker jaz nažalost nisem ker smo brez elektrike in nemorem si kuhati tako ,da jem kar dobim pod roke [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] nažalost sedaj smo končno dobili vsaj malo elektrike upam ,da se vsaj bajta pogreje vsaj malo ,da nebomo zmrznili in nakoncu vsi zboleli upam ,da nimate tudi ve stem probleme iskreno upam ker pri nas je katastrofa [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] drevesa padajo veje se lomjo tako da imamo pestro. Pozdravček za vse RAKICA1 ne sekiraj se zaradi hujšanja, zdaj morate najprej situacijo normalizirati. Upam, da se bo to zgodilo čimprej. Pri nas smo elektriko in vse ostalo imeli ves čas na srečo. Čeprav gozd pred našo hišo je čist podrt in drevesa in veje še kar padajo. V ponedeljek sem bila pri stricu v Senožetih so tudi brez elektrike, oz. malo jo imajo, malo nimajo. Hiša je bila ledeno mrzla, vsi v dekah in bundah, iz hladilnikov je tekla voda, trgovine in bencinske pumpe zaprte, tako, da res težko verjameš, če ne vidiš. Upam, da imate že elektriko, potem bo vse lažje. Nimam pojma kaj bo jutri povedala moja vaga, po mojem nič dobrega [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|