dekca -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (19.1.2014 17:41:24)
|
tara81, o moji ovulaciji tudi ni ne duha ne sluha, pa imam (ko jih imam) kratke cikle, danes je moj 13. dan, ampak je folikel itak še premajhen za kakršne koli podvige. Jaz kaj prehitevala ne bi, ampak to govorim zdajle, ko sem enkrat to naredila in sem šla po hitrem postopku na punkcijo ciste in malo krivim sama sebe, da prejšnjič ni ratalo, ker sem se vtikala v zadeve, ki ravno niso moja stvar. Drugače mi Drobnič rekel, da gre po planu in da naj pridem v torek na UZ in odvzem krvi, torej ovulacije še ne rabim, bi pa moral začeti estradiol počasi kaj naraščati. Imam že čisto plavi obe roki, ker imam zaradi x-kratnega odvzema krvi (od prej) zabrazgotinjene žile in se morajo vedno matrati, da kaj ven priteče. lotkla, verjetno še niso do konca razvite, pa bodo do jutri počakali. To je njihova abeceda, za katero ne najdeš nikjer razlage. Jaz sem imela 3AB, še boljše bi bilo, če bi bila AA, ampak kdo bi se pritoževal, sploh jaz, počasnela[sm=smiley1.gif]. jona klara, ena lepa in kvalitetna, samo to hočeva. Drugače pa ja, ena do dve celici je navadno pridelek v spontancu.
|
|
|
|