lotkla -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (15.1.2014 17:27:44)
|
NikaAnna transfer imam v nedeljo. 3 dni sem potem še na bolniški, pol pa nazaj delat. Najbolj me bo potem strah, ko se bom zavedala da nekaj nosim v sebi, sploh pa ker ob sobotah delam po cel dan (11 ur oz. 10, ker imamo eno uro za kosilo). 3 na mesec, eno frej, Ko sem šefu v ponedeljek rekl da me pa sedaj kakšen teden ne bo, mi je zaželel vse dobro, potem pa me je vprašal do katere police me bo lahko haklal da se bom stegovala. Nisem dojela a se heca a misli resno. Pa sem mu rekla da po lojtri sigurno ne bom hodila in da več kot 5 kil ne bom dvigovala. Delam v trgovini (neživila), v glavnem na blagajni, sicer pa sem večkrat tudi bolj ali manj deklica za vse. Anonimna hvala za nasvet. Na wc pa hodim res bolj pogosto. Sem že mislila da je kaj narobe. Drugače pa nič nisem krvavela, tudi kakšnih izcedkov nimam. Predvidevam da mi je Jančarjeva naredila lepo punkcijo, da me ni nič poškodovala. Tudi jaz upam da se jih bo čim več oplodilo, glede na to da ima moj odličen spremiogram (na prvem pregledu mi je Jančarjeva rekla da tega naj se pa kar držim[sm=smiley36.gif]). Piščanec, jonaklara in ostale naj vam čim hitreje mine čas da začnete. Ampako tole estimo mi je pa kar mal smotan dajat. Sploh ne vem kolk globok not je treba vstavt. Tamponov nisem uporabila še dve leti in pol, pa še ti so saj večji.
|
|
|
|