sombrero
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Zdaj bom pa jaz podala en banalen primer "udariti po mizi"......ker smo pač na sklopu spolnost in ker večinoma ljudje, pa naj so moški ali ženske, varajo prav zaradi spolnosti...... Po večurnem delu recimo moški, ki ne zna "udariti po mizi"......lepo, vljudno ženo vpraša..."ali bi se lahko malo pocrkljala".....običajno je odgovor s strani ženske negativen, ker "sta umazana, ker nista v spalnici, ker planeti niso trenutno na pravem mestu, ker je ona utrujena"......in tako moški kot ženska sta užaljena in imata dolgi nos.....sta pa baje lahko srečna, ker sta se o zadevi pogovarjala in na dolgo in široko razgljalbljala in je prišel do izraza intelekt tako moškega kot seveda tudi ženske...... Po večurnem delu, pa recimo moški, ki zna "udariti po mizi" žensko strastno objame....ji zašepeta v uho "želim si te zdaj in tu" (bi dodala še po.fu.ka.ti, vendar je to za na RR že mnogo preveč , ker se doseže takoj kontra efekt - umestitev ženske zgolj v vlogo seksualnega objekta brez mozga in se začne globoko filozofiranje zaradi enega običnega poimenovanja spolnega odnosa)....in tak moški nadalje žensko sleče na licu mesta (ali pa tudi ne) in popelje njo in sebe v nebesa.......pa sta na koncu oba zadovoljna in srečna...... Tako je! Škoda ker se je tale debata sfižila in se mi je niti ne da zaradi tega prelistavat. Seks pride velikokrat do veljave ravno takrat, ko se zdi da je perverzen. Zdaj pa... 2, ki sta si postavila meje perverznosti in prag ne mislita prestopit, počasi in zanesljivo ugotavljata to, da letita v monotonijo in nezanimivost. Perverzen predlog ali ukaz lahko zavrže moški ali ženska, mislim, da se moški ne obnašajo nič kaj drugače. Tisto "nerazpoloženje povabljenega" na začetku deluje kot odpor. Ne zaveda se pa, da mu bo partner odpor dokaj hitro prelomil v užitek in goni svojo trmo naprej. Ne zaveda se tega, da zavira nagon svojega partnerja. Prav zanima me kako bi tak reagiral, ko bi mu partner odpovedoval obroke hrane? Sčasoma se to zaviranje prevesi na drugo stran. Ko je partner, ki zavira razpoložen, takrat njegov partner, ki ni dobival svoje potrebne doze reagira obratno in tudi on se ne pušča prepričevati takrat, ko to želi njegov partner. Nekakšna ping pong žogica - če ti meni ne daš, tudi jaz tebi ne bom dal. Vendar pa se vedno najde tretji, ki je pripravljen dajati in razumevati, je neobremenjen, potreben, na lovu ali se pušča lovit. Preusmeritev nagona na tretjega sploh ni problem. Problem tiči le v vesti za katero hitro ugotovi, da je vest proizvod družbenih pravil. In tudi kaj hitro se mu posveti, da gre lahko mimo družbenih pravil brez težav in brez posledic. Gonjenje in prehranjevanje poznata le eno samo pravilo: čimprej doseči cilj. To je naša naravna danost, ki pa je nočemo več niti razumeti niti spoštovati. Namesto majhnega razmisleka in premisleka o seksualnih potrebah partnerja, raje tvegamo zakon. Vem, da ženske večkrat in bolj intenzivno iščejo nežnosti in crklanja, moški pa ravno obratno - akcije in čim manj čustev. Veliko žensk se pa ne zaveda, da je treba običajno najprej ugoditi akciji, da bodo potem dobile svoje. S praznimi jajci smo moški namreč pripravljeni za svoje družice storit marsikaj, pristanemo tudi na večerjo ob svečah - ampak po akciji ;-)
< Sporočilo je popravil sombrero -- 5.2.2014 15:07:22 >
|