Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.1.2014 13:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 NAVIJAM! V nove boje se ne bova podala. Je preveč stvari pod vprašajem. V prihodnjih nekaj letih bo z mojo službo bolj skromno. Zidali bomo in jaz se približujem 40, zato bomo verjetno ostali pri dveh. Si ne upava še enega privoščiti. Po eni strani sem malo žalostna in kar sanjam še eno nosečnost, po drugi strani se tolažim in sem vesela, da imam dva sončka doma. Zato bom trepetala za vaše , da vsaj še malo podoživim veselo pričakovanje. o lili škoda, mogoče pa uspe, ko sploh ne bosta pričakovala (tko je nastala moja mlajša sestra)... moja M je še v največjem zagonu, še mal počakam potem pa novim zmagam naproti! Iza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 16.1.2014 13:48:21
|
|
|
|
lily32
|
o lili škoda, mogoče pa uspe, ko sploh ne bosta pričakovala (tko je nastala moja mlajša sestra)... Hvala za sočutje in spodbudo. Pri meni so se pojavile neke zdravstvene težave in bom mogoče morala tudi pod nož, zato letos nosečnost ni opcija. Po 40 pa nočem več razmišljati o , zato sva začela razmišljati v drugo smer. Načrtujeva dodatno sobico v naši novi hiški in mogoče bova čez tri štiri leta vzela kakšnega otroka v rejo. Se še pogovarjava, a nekako nagibava v to smer.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 20.1.2014 13:01:48
|
|
|
|
mala_miš
|
Tudi jaz se pridružujem februarkam ... ne pričakujem 11.2., ta teden se spraviva v akcijo! Sicer pa stiskam pesti in navijam tudi za vse "soupajoče"!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 20.1.2014 14:38:12
|
|
|
|
NikaAnna
|
mala_miš NE pricakujeva na isti dan (11.2.) srecno vsem
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 20.1.2014 14:46:11
|
|
|
|
zlatolasek
|
Živjo punce, danes bom vzela zadnjo tabletko klomifena, jupiiiii Zaenkrat nisem imela nobenih stranskih učinkov, vem pa da jih lahko pričakujem v naslednjih dneh. Me ne skrbi preveč, važno da bo prišlo do O in da jo bova ujela Še razmišljam o uporabi O-testov, po eni strani bi mi prav prišlo vedet kdaj/če sploh bo O (tut zato ker nisva več mlada zajčka-beri kvaliteta nad kvantiteto), po drugi strani pa se nočem preveč napsiherat glede tega in potem obupano razmišljat kdaj je čas za hkm khmmm Dilema pač.... Skratka, recimo da je ne pričakujem nekje na valentinovo(14.2. za bodoči seznamček), se upam napovedat, da do takrat ne bom listkov namakala v rumeno tekočino, če pa ja (itak sem se že najedla zarečenega kruha) pa boh pomagej, sam da bo .... Navijam za vse so upajoče na magične črtice in res močno stiskam pestke, da nam uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 21.1.2014 10:45:22
|
|
|
|
mala_miš
|
NikaAnna, upam, da jo letos ne dočakava, ... no, mogoče tam enkrat konec leta ! Stiskam pesti za vse nas, naj bo ploden februar in potem rodoviten oktober!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 21.1.2014 21:20:34
|
|
|
|
Katte
|
No, če me ne bo na januarskem seznamu, bom pa na februarskem . Včeraj je bil ovulacijski test še povsem negativen, danes pa je bila testna črtica enako močna kot kontrolna. Čas za . Če ne bo, bom testirala 5.2. Držim pesti za vse nas.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 21.1.2014 23:32:52
|
|
|
|
Endri
|
jaz sem žal izpadla z januarskega seznama in se pofočkam za 17.2.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 22.1.2014 0:15:22
|
|
|
|
lilalo
|
Hojla punce! Tudi jaz pricakujem 16.2. To je prva po odmrtju ploda v 10. Tednu.., prej sma se trudila skoraj leto, potem pa se je zal tako koncalo :( prestali smo splav z tabletko ki se je grozno odvijal....potem pa se abrazija ker se ni vse scistilo.... dolga pot je za nama, sma pa sedaj v upanju pripravljena na nove boje :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 22.1.2014 9:11:42
|
|
|
|
bobica
|
oj..a se vam lahko pridružim? tud jst ne pričakujem v februarju.... upam na en lep konec februarja nekje...točnega datuma ne vem, ker imam različno dolge cikluse... imamo doma pa že fantka, ki bo letos imel 3 leta. V oktobru sem imela pa abrazijo, ker ni bilo ploda, in sedaj gremo v nove boje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 22.1.2014 18:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdravček! Tudi jaz se vam pridružujem v ne-čakanju na , ne čakam je 5.2. Zaenkrat bom kar anonimna, ker nič javno ne objavljamo, da "delamo" na mali bibi Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 22.1.2014 20:01:08
|
|
|
|
Iskrica 86
|
Tudi js NAVIJAM in držim figice za čim več in
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 22.1.2014 21:47:24
|
|
|
|
HeLenčica
|
Po stotih letih pridem na RR in me žalosti, ko vidim, da ste nekatere moje stare borke še tukaj... LS&Viva....močno, močno stiskam pesti za vaju, še vedno. Katte, tudi zate v drugo. Mi smo super, fantek me vsak dan razveseljuje. Morda pa se vam tudi jaz pridružim spet v pričakovanju. Do takrat pa....srečno!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 23.1.2014 7:41:47
|
|
|
|
Matti
|
Jutro, evo mene tudi na seznamček, samo za info jaz sem Anonimna iz januarja, pa sedaj ne bom več anonimna . Jaz ne pričakujem okoli 20.ga v mesecu, pa da ne bom zopet prestavljala datuma, kar rečemo x.2., bolj točno bom vedela šele po O. Iz srca upam da bo februar bolj uspešen kot januar, saj je le mesec ljubezni in bo čim več svežih . Lily32 hudo mi je zaradi tvoje odločitve in si predstavljam kako težko je sprejeti vsa dejstva. Ampak imaš dva sončka ki te razveseljujeta. Nikoli ne veš lahko pa te življenje preseneti, živi in pusti živeti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 23.1.2014 9:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, približujem se mojemu zelenemu plodnemu obdobju (na koledarčku)... seznam se dela jutri, ne pričakujem je enkrat 8.2. in se že veselim potencialnega Iza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 23.1.2014 10:04:27
|
|
|
|
mamica deklicam
|
tista, ki bo delala seznam, naj mene da pod X.2. Sem na začetku napisala, da je ne pričakujem 5.2., a se je gospa že včeraj blagovolila nenajavljeno povabiti. Upam, da to pomeni, da so se cikli normalizirali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 23.1.2014 11:47:35
|
|
|
|
Sisley
|
Evo lahko dodate tudi mene na seznamček NE PRIČAKUJEM 1.2. !!! Danes sem 6 dan po IUI-ju... joj kako se te dnevi vlečejo. Groozaa!! Je bila pa ta noč zanimiva, jaz sem sanjala da ne bo nič uspelo.. isti trenutek se pa moj zbudi in mi reče, več kaj sem prvič sanjal.. da sva zibala, fantka po imenu Marko No zdj pa da vidimo kdo ima prav, tokrat upam da on - in naj kar njegova obvelja, čeprav se za druge stvari trudi da moja obvelja, hihih Helenčica, lepo da si se oglasila.. Koliko je pa že star tvoj malček? Vsem puncam trepetalkam želim SREČNO!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 24.1.2014 13:04:49
|
|
|
|
Wishes
|
ali PRIČAKUJEMO 01.02 Sisley 05.02 Katte Anonimna 08.02 Iza 09.02 wishes 11.02 NikaAnna mala_miš 14.02 zlatolasek 16.02 17.02 Endri x.02 *viva* bobica Matti mamica deklicam NAVIJAČICE tinncyka, witch, *tedy*, Little sun, lily32, Iskrica 86, HeLenčica v februarju:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 24.1.2014 13:08:16
|
|
|
|
Wishes
|
Evo srčice, seznam je posodobljen (malo preverite, ker je kar zmedeno tole delat ) Oh upam da bo tale sneg romantično vplival, in se bomo samo doma stiskali in :) hihi. Pa januar nas ni preveč ubogal, čeprav smo ga polivale z roza barvo Upam da se bomo vse prestavile v novemberčice 2014
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 24.1.2014 13:18:34
|
|
|
|
Matti
|
Wishes ti si super !Lep seznamček Se strinjam, februar je čas za spremembo pri vseh na seznamu in upam da bo že Sisley prvega zagledala . Pa lep prvi snežni dan v tem letu, škoda ker je tako moker sneg ampak se ne bom pritoževala ker sem ga čakala tako dolgo. Malo bom skočila še na smučke preden mi bo to onemogočeno (upam) .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 24.1.2014 13:21:04
|
|
|
|
NikaAnna
|
Wishes zlata si zdej pa mocno navijat za vse in vsako posebej sisley bo pa predala štafeto! In naj bo cimvec uspesnih!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 25.1.2014 9:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
pismo ej, ko se odločiš, da otročka, se vsaj pri meni no, možgani preprogramirajo in največji del zavzame prav misel na to... pri moških pa, vsaj pri mojmu no, očitno ni tko... uglavnem, moja O je al bla al pa lihkr bo in midva sva totalno odtujena in skor jezna en na drugega...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 25.1.2014 14:29:35
|
|
|
|
curly
|
Navijam, navijam, navijam!!! Še posebej za stare borke! Pa tudi za ostale, da čim prej nalulate +. Stiskam pesti na rokah in nogah za čim bolj roza februar. Nisem veliko na RR se pa velikokrat spomnim na vse, ki upate na in držim pesti, da se želje čim prej uresničijo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 25.1.2014 14:30:30
|
|
|
|
curly
|
Navijam, navijam, navijam!!! Še posebej za stare borke! Pa tudi za ostale, da čim prej nalulate +. Stiskam pesti na rokah in nogah za čim bolj roza februar. Nisem veliko na RR se pa velikokrat spomnim na vse, ki upate na in držim pesti, da se želje čim prej uresničijo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2014 25.1.2014 14:30:40
|
|
|
|
curly
|
ojoj, se opravičujem. vidim, da se ni dosti spremenilo na RR, bi lahko to malo updejtali!
< Sporočilo je popravil curly -- 25.1.2014 14:37:44 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?