[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.12.2013 12:32:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tippi -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 12:38:51)

IZVIRNO SPOROČILO: umbriano

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

mene je bolj nekaj drugega spodbudila k razmišljanju, Lukka, vajina polža je biološko gledano hčerka samo od enega od vaju verjetno, ali vesta od koga? drugi je ubistvu partner od starša...

Jaz pa sem zmeraj mislila, da je polža posvojena - in da ni nobeden od njiju biološki oče.

tko tud jaz mislim.... ampak sej v končni fazi ni važno. mene je bolj zbegalo to, da je enkat lukka napisal da je papi on, drugič pediater, in potem spet obratno in potem res nisem več vedela kdo je kdo [sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 12:40:15)

aja, pa da ne bo izpadlo, da sem prišla sam picajzlat sem, nenadzorovan jok, če ni kakšnih bolezni vmes, ali pa bolečin, je po mojem mnenju čisto preizkušanje mej pri starših in slej ko prej mine

Izabelina -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 12:40:30)

no ja, sej mate prav v končni fazi je čist vseeno...

mateyka -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 12:42:16)

afaik je enkrat namigoval o surogatkah (nekdo ga je to že spraševal), samo namigovanje še ni potrditev, tako da.. malo je "okolikašil" kot una mačka v pregovoru, zanikal pa ni takrat.

Izabelina -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 12:45:23)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

afaik je enkrat namigoval o surogatkah (nekdo ga je to že spraševal), samo namigovanje še ni potrditev, tako da.. malo je "okolikašil" kot una mačka v pregovoru, zanikal pa ni takrat.

ja sej to sm tut js mela v mislih, pa zdej kao čakajo drugega otroka, torej je neka ženska noseča se pravi uporabljata surogatstvo...
ne bom izgubljala besed o tem, ampak podzavestno imamo vsi neke zadeve za predelat, oni si jih pač nalagajo sami še dodatno... zato pa ima mogoče toliko vprašanj...

v vsem tem js pač pomislim kakšno zmedo mora v sebi nosit šele polža...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.12.2013 12:52:31)

mateyka -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 13:13:34)

haha, sem glih gledala finske recepte, ker ena frendica dela eno varianto. da bi se jo lotila okol božiča, ker je božična jed. morotslåda, kålrotslåda och leverlåda - sam ta zadnjo ne probam, razen če mi grozi stradež. [sm=smiley36.gif]

torej, da bi probala prvo narest (korenjevo), za slovenijo je zanimiva druga (repa - sam jaz jo tukaj težko najdem), jetrne pa ne bi, hvala, mam raje pražena jetrca na čebuli kot se spodobi za človeka z (še) delujočimi brbončicami. [sm=jezicek.gif]

Paštetka -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 13:20:50)

IZVIRNO SPOROČILO: umbriano

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Najboljše, da poda Lukka na to odgovor. Da ne bo spet, da nekaj namigujemo, pa si izmišljujemo, pa provociramo.

P.S.: Mateyka ko boš mela malce časa bi lahko spet objavila kakšen recept, saj veš kje .... Še kaj švedskega prosim. Lahko pa tudi norveškega - v znak dobre volje, hehe.

kaj moji niso OK? [sm=hudicek1.gif]

kaj če bi ti kakšnega svojega objavila, da bi si malo izmenjali, ha? Ker jaz redkokdaj delam po enem in istem :D

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.12.2013 13:31:56)

aknela123 -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 20:24:34)

pri nas se to ni dogajalo. ali pa se ne spomnim več. ko imaš tri otroke, pač živiš vsak dan na polno in pozabljaš.

no, sicer pa, če malo pomislim, tudi mene ima, da bi nekajkrat dnevno zajokala, ker imamo že štiri dni meglo, zebe me do kosti, sonček ni niti pomežiknil tako dolgo, da ne vem, če še sploh vem, kako izgleda. pri meni se pač odraža tako, da sem sitna in mož prenaša mojo sitnobo, otroci pa na kakšen drug način pokažejo.

Lukka -> RE: nenadzorovan jok (19.12.2013 23:19:55)

Aha, tukaj ste pisale, pod to temo o moji hčeri. No ja, če koga res zanima, ne zgolj zaradi prcanja v glavo, potem me mirno lahko vpraša na zasebnem sporočilu. Z veseljem povem kako je z biološkostjo. Nimam težav s tem in jih nikoli nisem imel. Ne bom pa tu razpredal javno. Ok?

Sicer pa hvala za tiste, ki ste se držale teme in mi pomagale z nasvetom. Nekatere pa pač ne znate iz svoje kože in malo zabredete. Ampak nič hudega, vsi smo ljudje in vse je treba spoštovat. Tudi malo bolj "posebne". A ne? Ja. Tako. Lep pozdravček, Lukka

Izabelina -> RE: nenadzorovan jok (20.12.2013 11:45:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Aha, tukaj ste pisale, pod to temo o moji hčeri. No ja, če koga res zanima, ne zgolj zaradi prcanja v glavo, potem me mirno lahko vpraša na zasebnem sporočilu. Z veseljem povem kako je z biološkostjo. Nimam težav s tem in jih nikoli nisem imel. Ne bom pa tu razpredal javno. Ok?

Sicer pa hvala za tiste, ki ste se držale teme in mi pomagale z nasvetom. Nekatere pa pač ne znate iz svoje kože in malo zabredete. Ampak nič hudega, vsi smo ljudje in vse je treba spoštovat. Tudi malo bolj "posebne". A ne? Ja. Tako. Lep pozdravček, Lukka

mene osebno ne zanima tok... hotla sm samo osvetlit en možen izvor večih problemov... naša podzavest je taka, da nas veikokrat prepriča v kej kar u resnici ni čist res...
samo kot ideja, kaj vse se lahko odvija v mali in obeh večjih glavah v tvoji družini...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]