|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2014
27.12.2013 16:37:27   
tinncyka
evo sedaj pa lahko potrdim user posted image  odpiranje tem zares deluje user posted image  mi smo zagledali danes +, odprla sem pa decembersko temo, tako da  *tedi* držim pesti in za vse ostale seveda user posted image user posted image  naj bo januar tako rozast kot december user posted image user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.12.2013 19:47:55   
*tedy*
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako lep je ta decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.12.2013 10:16:02   
Katte
Jaz se pa zdaj uradno dodajam na seznam (ko bo, seveda). Sicer na zalost zame december ni bil roza, ker sem danes dobila prvo M po porodu. Ampak sem je vseeno vesela, ker lahko zdaj zares delamo na sestrici (kot pravi moj). Ne vem se, kako bo z datumom, zato bom zaenkrat pod X.1. Enkrat konec meseca. Sporočim, ko bo O mimo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.12.2013 10:29:09   
vesica
Še ena stara borka se vam pridružuje . res da v Jan. začneva s postopkom IVF še vedno potiho upava da je mogoče pa le nebo user posted image

držim pesti za nas vse user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.12.2013 10:33:02   
tara.81
Evo...tudi jaz bi se vam zadnjič pred postopkom pridružila. Ne pričakujem je 6.1.. Glede na to kako rozasta sta bila tako november kot december...punce, nas starih bork je verjetno že zelo malo, ne? Bomo kmalu izumrla vrsta user posted image user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.12.2013 10:47:30   
vesica
mislim da nas je enih par samo ostalo - ampak brez skrbi bomo tudi me ...še vedno ko pogledaš vse skuapj in pomisliš kako ta čas hitro gre okoli že 5 leto brez uspeh pri naju .. jaz je tudi ne pričakujem okoli 5 .1.2014 če ne pa po postopku upam da bom-o zakorakala-zakorakale uspešno v novo leto user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.12.2013 10:47:46   
Katte
Yey, vesica, se dogaja! Ful drzim pesti zate!
Ja, cas je, da se vse preostale stare borke preselite drugam!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.12.2013 10:51:51   
vesica
Hvala katte tudi jaz zate močno močno. Kljub vsemu sem še vedno optimistka in vem da enkrat pa ja bo .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.12.2013 10:52:55   
tara.81
Vesica jaz sem na istem kot Radenska_ oz. sem bila user posted image user posted image , ker sva obe začeli s projektom user posted image oktobra 2011, tako da sem v akciji dobri 2 leti. Ja, začet leto z user posted image bi bil zame po moje čudež. Punce, še dobri sv. 3 kralji so ostali, mogoče nam oni prinesejo še kake lepe noviceuser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.12.2013 11:01:53   
vesica
tara.81 pustimo se presenetiti user posted image Jaz samo vem da nisem isto kot prej pred 1 letom ali 2mi leti nazaj ko sem nestrpno čakala ali bo prišla ali ne , mislim da sem nekako dojela da pač ko bo bo bolj ko bom gledala kdaj jo imam za dobit in ali bo ali ne sem bila prav psihično zmučena zakaj ne - zdaj pa nestrpno čakam januar,ker komaj čakam da začneva s postopkom :) okoli 20. jan se bo začel odvijati glavni del - sem kot otrok,ki se veseli nečesa novega user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.12.2013 11:47:57   
mamica deklicam
jaz tu navijam za vse, ne samo za stare borkeuser posted image user posted image . No mogoče ze te malo več, ker mislim da je že čas, da tudi ve izkusite vse sladkosti in tegobe nosečnosti in nato materinstva. user posted image

mislim pa, da stare borke kot vrsta ne bodo izumrle, ker v ta klub se vsako leto vključi katera novauser posted image . Ko sem se pred slabim dvema letoma prijavila na ringarajo in nato začela brati te teme, nato pa še aktivno sodelovati, sem bila še zelenec. No ker se tudi sama matrava že krepko čez dve leti, sem se včlanila v ta klubuser posted image .

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.12.2013 13:00:31   
*tedy*
Punce za vse bo sijal sonček user posted image user posted image user posted image držim pesti za vse stare in nove borkeuser posted image user posted image vem in verjamem da nam bo uspelouser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.12.2013 13:10:04   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Se vam po dolgem času oglašam. Tokrat bom nekaj časa anonimna user posted image (osebni razlogi). Ker sem končno dobila user posted image po nekajdnevni zamudi (sem že mislila da nam je po kar nekaj letih naravno uspelo), sem se naročila na transfer 2 zamrznjenčkov. Tako da imam 3.1. UZ v MB. Upam da bosta ta dva korenjaka iz 4. postopka taprava ali vsaj eden.
Ali je še katera, ki se pripravlja na ETZ?

Lep dan vem želim, A user posted image

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
28.12.2013 16:52:35   
tara.81
vesica jaz še nisem prišla do te točke "ko bo bo" in ja, še vedno upam in čakam in se živciram. user posted image Mogoče mi kakšen mesec še uspe pol sem pa spet kjer sem bila. Ja, verjamem, da komaj čakaš, da začneš. Jaz tudi!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.12.2013 17:21:31   
Radenska_
Jaz pa tako močno navijam da me kar roke bolijo. Drim pesti za vse, predvsem tiste ki se že dalj časa trudite!!!
MD, tara.81 in ostale! :)
Tako da mene kar pod navijačice :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.12.2013 22:15:29   
Valencia
Še ena stara/nova tukajle.....mi smo šli sedaj po tem, da ko bo bo....ampak žal neuspešno.
Še tale januar damo skozi potem pa gremo tudi mi na posvet, kako naprejuser posted image

lahko me date na seznam pod XX, ker je ta mesec gospauser posted image malo zmešana :D

držim pesti, da se bo 2014 (super leto BO-vem) čim večim začelo z magičnim user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.12.2013 8:00:38   
tara.81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

03.01

*tedy*

05.01

vesica

06.01

tara.81

07.01

Lalola
Tara9

x.01

limonca6
Katte
Valencia

user posted image user posted image         NAVIJAČICE user posted image          user posted image              
  mamica deklicam, witch, Penny, tinncyka, Katte, Tippi, Neala, Žabinčica, Radenska_     

< Sporočilo je popravil tara.81 -- 30.12.2013 8:04:56 >

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.12.2013 8:06:18   
tara.81
Jutro punce!

Jaz sem zdaj na hitro spravila skupaj seznamček, ga kar mirno spreminjajte ali popravljate! Upam, da sem vse vpisala user posted image ...zdaj pa veselo v službo user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.12.2013 9:48:45   
Anonimen
AnonImna user posted image se bom kr kot I user posted image podpisovala nekej časa, če vam je prou...

za seznam pa ne pričakujem je tam enkrat okoli 11.1. prvi krog, tko, da ne pričakujem čudežev...

posebi še zato, ker ima moj zadnje čase težave, leno prostato al kako bi rekla, in mi je to včeri zaupu, zdej sicer ne vem čist točno kaj lahko jst nardim, a ma kera take izkušnje, za kšn nasvet?

I user posted image

(odgovor članu tara.81)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
30.12.2013 11:23:15   
pišanec
Evo, še ena stara borka (pa vsaj po letih verjetno najstarejša user posted image ),

jaz je ne pričakujem 15.1.
Upanja res nimam več, da bi uspelo, greva pa januarja v novi IVF ICSI če pride user posted image .

vsem držim pesti
p

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.12.2013 12:12:41   
jona klara
tudi jaz štartam z 5 postopek 2 icsi okoli 15,1tokrat pri Rešu, tudi jaz ne verjamem več v neke čudeže, kar bo bo.

piščanec- tebe se pa spomnem, ti si tudi pri rešu ne?a te lahko vprašam kakšne so tvoje težave?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.12.2013 12:13:53   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: pišanec

Evo, še ena stara borka (pa vsaj po letih verjetno najstarejša user posted image ),

jaz sem letnik 1974, tako da še nekaj mesecev in bom imela 4 križe na hrbtu. Verjetno nisi najstarejša, nič bat. Glej tako, jaz še vedno lahko rečem, da sem mlada mamicauser posted image

in ko se bo tebi ta želja uresničila, boš lahko rekla enako. user posted image . zato glavo gor, boš videla, leto 2014 bo čarobnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.12.2013 12:48:20   
*tedy*
punce o letih ne bi, jest sem tud že 42+, ampak jest imam že pamžke doma.... si pa ne predstavljam kaj preživljate stare borke , ki se matrate že več let....user posted image lahko samo rečem kapo dol ...........ampak tudi za vas bo posijal sončekuser posted image user posted image

Meni se pa zdi da se moja M pelje, neki čudni rjavi izcedkiuser posted image . No tud če je M, ostajam tuki sej januarja je pa sigurno ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.12.2013 12:55:10   
pišanec
jona klara - ja, tudi midva sva pri Rešu. Nepojasnjena neplodnost: moj malo slabšeuser posted image , ampak nič drastičnega; jaz sem pa stara in imam očitno slabe celice - in skupaj sva dobra kombinacija da pač ne rata. Ampak v 2014 pa bo user posted image .

mamica deklicam - žal sem jaz še leto dni starejša od tebe ... ampak ni za obupat user posted image

p

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.12.2013 19:50:28   
Wishes
Se dodajam na seznamček 12.1.2014. :) držimo pestiiiii :)

(odgovor članu pišanec)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?