Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 10.12.2013 14:23:29
|
|
|
|
Radenska_
|
Čao, jaz jo čutim vedno in tudi ob klomifenu sem jo. To kar čutim potrdijo tudi O testi. Lahko si reagirala pa pač ne čutiš jajčnikov, kar je čist normalno, ker ovulacijo čuti samo ene 10% žensk. Lahko pa nisi reagirala in posledično mogoče tudi M ne bo.
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 1:30:18
|
|
|
|
Katte
|
Tako kot je Radenska_ napisala..
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 12:25:27
|
|
|
|
Cikacaka
|
Jaz vse čutim 100x bolj kot ob O brez klomifena. Tudi PMS je prepotenciran...za vse imam občutek, da deluje močneje..prav čutiš, da je telo stimulirano.
|
|
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 12:40:15
|
|
|
|
abc123
|
jaz nisem ničesar čutila, tudi M je bila šibka... je pa uspelo v drugem poskusu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
avto motometalord666ali zbirate avto moto?da (
17%)
ne (
83%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!