klomifen - ste čutile ovulacijo? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lila25 -> klomifen - ste čutile ovulacijo? (10.12.2013 14:10:52)

punce, ki ste jemale klomifen, dejte mi prosim povedat, če je slučajno katera imela o in je ni čutila oz je ni nič špikalo. a dobiš m potem tudi če ni blo o? zanima me, ker sm že 25. dan cikla in nisem nič čutila jajčnikov, malo vlečljive sluzi je sicer bilo ko sm šla na wc, ampak res bolj malo.

hvala vam in lep pozdrav [sm=smiley1.gif]

Radenska_ -> RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? (10.12.2013 14:23:29)

Čao,

jaz jo čutim vedno in tudi ob klomifenu sem jo. To kar čutim potrdijo tudi O testi.
Lahko si reagirala pa pač ne čutiš jajčnikov, kar je čist normalno, ker ovulacijo čuti samo ene 10% žensk.
Lahko pa nisi reagirala in posledično mogoče tudi M ne bo.

Katte -> RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? (11.12.2013 1:30:18)

Tako kot je Radenska_ napisala..

Cikacaka -> RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? (11.12.2013 12:25:27)

Jaz vse čutim 100x bolj kot ob O brez klomifena. Tudi PMS je prepotenciran...za vse imam občutek, da deluje močneje..prav čutiš, da je telo stimulirano.

abc123 -> RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? (11.12.2013 12:40:15)

jaz nisem ničesar čutila, tudi M je bila šibka... je pa uspelo v drugem poskusu.

Anonimen -> RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? (17.12.2013 10:48:34)

Jaz glede klomifena sem imela kar hude zdravstvene težave ....tako da zdaj sem 4 mesec brez njega in se je začelo vse uredit od M. pa O ni več tako boleča (celo so me zadržali v bolnici) Sem mislila da ne morem zanosit zaradi O. in so zdravniki ugotovili da je pri mojem možu problem tako da Klomifena sem jemala brez veze.Noseča sem bila 2 x z bivšim in to pred 15 leti.....tako da če si že 3 ciklus in ti ni pomagal raje nehaj ......in naj ti da tvoja ali tvoj G.napotnico za neplodnost.
IZVIRNO SPOROČILO: lila25

punce, ki ste jemale klomifen, dejte mi prosim povedat, če je slučajno katera imela o in je ni čutila oz je ni nič špikalo. a dobiš m potem tudi če ni blo o? zanima me, ker sm že 25. dan cikla in nisem nič čutila jajčnikov, malo vlečljive sluzi je sicer bilo ko sm šla na wc, ampak res bolj malo.

hvala vam in lep pozdrav [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]