RIJA* -> RE: dr. Sašo Drobnič (5.3.2014 22:56:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninanaja Pozdravljene, tudi jaz imam prvi pregled pri sašu drobniču 28.2.2014, zanima pa me koliko časa približno je za čakat na datum za laparoskopijo imam namreč neprehodne jajcevode tako da mi operacija ne uide, zanima pa me tudi ali ima kakšna izkušnje s tem ali lahko neprehodne jajcevode z laparoskopijo tudi odpravijo kajti brala sem da je skoraj nemogoče in da je skor sigurno na vrsti umetna oploditev... hvala za pomoč bolj malo verjetno, da se bo dalo kaj narediti [sm=smiley13.gif] tudi jaz imam neprehodne in me je imel pod nožem prof. Tomaževič, poskušal 2,5 uri rešiti,podvezoval...pa žal brez uspeha. mogoče je celo bolje, da ti jih enostavno odstranijo, če so neprehodni, pomeni se o tej možnosti, da ne bi slučajno imela kakše IM nosečnosti, kar prinese s seboj samo še eno operacijo. bolje se je nekak sprijazniti, da boš verjetno šla na IVF...ni kaj. bolj boš v sebi pomirjena, bolje bo. jaz sem imela "samo" to težavo[sm=smiley36.gif] in je posledično šlo tudi super na ivf....če bi prvič ne imela take hiperce, bi rekla, da sem super zvozila :) srečno. aja, pa na GK so itak vsi super....kateregakoli nabašeš....[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|