ni85 -> RE: dr. Sašo Drobnič (29.9.2014 8:39:27)
|
Sovic živjo. Dal nama je napotnico za ivf. Rekel je da v roku max dveh tednov domov dobiva obvestilo kdaj imava konzilij. Za konzilij je rekel, da so večkrat mesečno in da ga bova imela oktobra. Potem pa sem vprašala kako je s komisijo in kdaj lahko prčakujeva da bova imela ivf, pa je rekel, da lahko pričakujeva da bova imela še letos ivf. naj planirava okoli novembra ali decembra. najkasneje pa januarja odvisno kdaj bom imela [sm=hudicek1.gif] Ker nimam čist redne menstruacije, sem ga vprašala če je to kakšen problem in je rekel, da ne. samo da če bi menstruacijo dobila recimo 20.12. da je to že kar pozno, ker imajo dopuste in da bi se mi v tem primeru prestavil ivf na januar. Sva bila zelo vesela in komaj čakava to pošto za konzilij. Sovic a vidva sta že šla na odvzem krvi za spolno prenosljive bolezni? midva sva mislila, da nama bo v petek dal napotnico, pa je rekel, da se to na konziliju zmenimo. Če sem prav razumela, naj bi skupaj z datumom konzilija dobila tudi napotnico za kr odvzem krvi. Kako je bilo to pri vaju? Tako da kar se tebe tiče mislem, da boš imela ivf novembra ali pa najkasneje decembra. [sm=bravo.gif] sem ga vprašala če komisija res ni tako pogosta (dvakrat na leto) pa je rekel, da to ni res. Ampak da komisija zaseda, ko se nabere večje o določeno število prijav na ivf. pa rekel je še, da je zdle kar gužva, ker je veliko takšnih primerov, ko so morali počakati do avgusta, tako kot midva, in da je vsako leto konec leta kar gužva. Ful je bil prijazen in naju je fajn pomiril. Rekel je še, da zdaj bo šlo vse hitro in da naj se še malo nažurava, ker potem ne bova mogla več :) Prosim javi mi kako bo bilo na konziliju. Upanm, da bom čimprej dobila to pošto :) kako dolgo si ti čakala na ta datum za konzilij?
|
|
|
|