|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
15.12.2013 14:53:41   
zari
gomerka ja jazuser posted image , še posebej pop.in proti večeru.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   [Brisano sporočilo]
15.12.2013 15:31:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
15.12.2013 15:31:34   
Anonimen
Živjo user posted image .
Eno vprašanje imam, če sem noseča 5t 0d, sem torej v 5. ali 6. tednu?
moje počutje je zaenkrat vse normalno, razen špikanja v trebuhu in bolečih prsih? Kako pa se ve počutite?

Anonimna user posted image

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
15.12.2013 15:37:20   
aspera
Midva sva res najbližjim že povedala (tistim, ki so tudi spremljali najin postopek ICSI), ostalim bova pa najbrž enkrat po prvem UZ-ju. Do nuhalne ni šans, da zdrživa user posted image .
zari, jaz tudi že komaj čakam na kakšen konkretnejši znak user posted image . Zdaj se še nič posebnega ne dogaja, edino joške imam malo polnejše in me, predvsem ponoči, malo bolijo. Pa občasno kakšen blag krč v maternici. Aja, pa zvečer me vedno napihne in imam vetrove user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   [Brisano sporočilo]
15.12.2013 15:40:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
15.12.2013 18:47:13   
sitka mala
Hej srečke user posted image , pa se vam še jaz pridružujem. Beto sem imela 13.12., jutri se grem naročiti še na prvi UZ. Glede na izračune na računalniku, je moj PDP 20.8.2014! user posted image Drugače pa je to moja prva nosečnost, stara pa sem 29 let.

Kar se pa tiče znakov... Grozna luknja v želodcu že zdaj, ki jo blažim s čajem, sadjem in oreščki, grozno boleča prsa in napihnjenost (sem resnično kot vsaj v 4 mesecu ali še več) user posted image

A tukaj sta, zari in aspera!!

Neposredna povezava do sporočila: 206
15.12.2013 19:26:02   
zari
sitka mala ojlla!!! si se končno pofočkala tukaj, to bo čvekanjauser posted image .
A jutri pa izveš kdaj boš občudovala, vajinega malega BOSSAuser posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.12.2013 20:24:52   
Marker
Waaaw super koliko nas je, res je december pravljičen mesec :)

Jaz imam pregled šele 13.1. .. je še tako zalo daleč. Takrat bomn že v 9. tednu. Bo pa potem hitreje minil čas do nuhalne... :)
Napihnjenost, odklop. Jaz se tega iz prve N ne spomnim sploh. Zdaj pa že nemorem zapeti hlač in globoko dvomim da je to kaj povezano z mojo maternico ampak bolj z z zrakom. Groza. Popoldne zgledam kot bi bila v 4. mesecu, mi je neprijetno, ker so me že vprašali če pričakujemo. joj.

Povedala bova ali po prvem uz ali pa po nuhalni. Čeprav dvomim da bova do nuhalne zdržala, tako da bližnjim bova verjetno po prvem pregledu, ostalim pa potem po nuhalni. Upam da se bo tale napihnjeost mal umirila oziroma upam da nebom prehitre trebuha fasala, da lahko še skrivam. V prvi N sem ga sicer že kar zgodaj imela, kolikor berem pa pravijo da je v drugo še mnogo hitreje, tako da me lahko tudi to izda.

LP

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.12.2013 22:08:19   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala

A tukaj sta, zari in aspera!!

Hello user posted image . Sem te že imela namen povabit v tole temo, tisto o IVF/ICSI postopkih lahko sedaj pustimo za sabo user posted image . Samo naj nam gre vse u redu še naprej user posted image user posted image user posted image .

lili25, jaz imam prvi UZ 20.12., v petek. Komaj čakam user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.12.2013 22:55:25   
MaryKate
Zanimivo, da vse govorite, da vas ful prsi bolijo; mene pa čist nič. Ubistvu mi tut slabo ni neki ful oz. skoraj nič, in sem že kar malo panična, ali sem sploh resuser posted image ...user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.12.2013 7:47:45   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate

Zanimivo, da vse govorite, da vas ful prsi bolijo; mene pa čist nič. Ubistvu mi tut slabo ni neki ful oz. skoraj nič, in sem že kar malo panična, ali sem sploh resuser posted image ...user posted image

Ne govorimo vse, da nas prsi full bolijo in da nam je full slabouser posted image .
Jaz imam samo občutljive bradavičke, slabosti še tud nimamuser posted image , so pa tu punce, katere so srečkeuser posted image 1-2-3 tedne pred tabo, in moraš vedet da se lahko v enem dnevu veliko spremeni, v enem ali dveh tednih pa sploh, torej uživaj, mogoče boš že jutri pisala kako je bilo fajn ko ti ni bilo še slabouser posted image .

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.12.2013 9:00:51   
Marker
Jst mam tudi samo občutljive bradavičke, nič slabosti. Če bo tako kot prvič, bo tako tudi ostalo. Niti dneva mi ni bilo slabo. Brez skri MaryKate, vsaka drugače to doživlja. Tako kot so znaki nosečnosti pri eni izdraziti, pa takoj vedo, pri drugih pa ne.
Vse nas čez prbl. 8 mesecev čaka zdrav user posted image :)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   [Brisano sporočilo]
16.12.2013 9:04:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
16.12.2013 9:21:41   
zari
lili25 jaz bi na tvojem mestu, posteljne aktivnosti malo pustila na straniuser posted image , vsaj dokler se vse ne umiri, so pa zelo pagosti izcedki po slončkanju, vendar naj ne bi bili nevarni.
Tudi mene včasih prav mrazi, nisem to pripisovala temu, ker naj bi bilo nosečkam vroče, mogoče smo si pa res različne in prav je tako.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
16.12.2013 10:26:35   
MaryKate
Dobro jutrouser posted image

Zdaj ste me malo pomirile. Samo upam, da se mi ne bo tole domotožje po slabosti res maščevalouser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.12.2013 10:57:18   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate

Tudi pri meni je tako, dlje kot sem noseča, manj imam znakov, da sem user posted image . Me je danes prijelo, da naredim spet test in se prepričam, samo ne bom. Po eni strani komaj čakam UZ, po drugi ga pa tudi malo s strahom pričakujem. Naj bo vse ok user posted image .

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.12.2013 10:59:09   
keksy
Hey!
No še jaz se vam pridružujem, najinega user posted image naj bi pričakovala v začetku avgusta user posted image Je pa moja prva nosečnost user posted image

(odgovor članu snežinka26)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.12.2013 11:02:53   
keksy
Kako pa to da imate vse prvi pregled tako zgodaj?jaz ga bom imela šele v 12 tednu..

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.12.2013 11:17:19   
aspera
To je pa malo pozno za prvi pregled, takrat moraš že na nuhalno user posted image .

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 219
16.12.2013 11:27:59   
Marker
Hojla. Ja kolikor jaz vem naj bi bil tudi prvi pregled med 7 in 9 tednom. Jaz ga mam na žalost šele v devetem, ampak bomo že preživeli :)

Aspera sem ti kar malo fouš da boš imela tako kmalu :)

< Sporočilo je popravil Marker -- 16.12.2013 11:28:43 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 220
16.12.2013 11:39:03   
keksy
ja vem, saj zato se mi zdi čudno da imam tako pozno, vendar je gin. sestra rekla ko sem se naročila, da pri njih delajo prvi pregled šele v 11,12tednu, če je vse vredu. zdaj pa me že malo skrbi ker imate vse toliko prej preglede.user posted image

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 221
16.12.2013 11:56:38   
MaryKate
Jst sm ravnokar dobila datum prvega pregleda - 6.1. Od ZM je to 7t1d. Kar zgodaj, sem mislila, da me bo konec januarja naročila.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.12.2013 13:53:13   
čikica
Lepo pozdravljene. Upam, da me boste sprejele medse. Prejšnji teden sta mi dva testa pokazala user posted image . In pojavil se je strah. Namreč lani (skoraj ob istem času - zanosila sem le dva dni prej) se je nosečnost končala s spontanim splavom v 12 tedenu. Upamo, da bomo sedaj prišli do konca.

Drugače pa imamo doma leto in 8 mesecev starega navihanca (po 10 letni dobi čakanja in neštetih postopkih umetne oploditve - IFV). Tako, da imamo kar pestro.

Moji podatki za seznamček pa so: prvi pregled imam 7.1. 2014, rok pa naj bi bil glede na lanske izračune (razlika samo dva dni) 16.8.2014.

Prijeten dan še naprej želim vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.12.2013 14:21:01   
aspera
Čestitke, čikica user posted image . Za take kot si ti sem še posebej vesela. Jaz sem tudi zanosila s postopkom ICSI, ampak sem bila med srečnicami, ki jim je že v prvo uspelo, tako da občudujem take kot si ti, da ne obupate in se borite do konca user posted image .
Srečno še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.12.2013 20:42:48   
meredith
Punce, pridružite se nam na fb skupini avgustovk, me že veselo čvekamo za zaprtimi vrati. Vse tukaj seveda dobrodošle:)
Pišite zs, tista ki želi, da jo dodam.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?