|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
13.12.2013 14:51:52   
mala jagodka
6t 3d gledam po zadnji M, rok pa okoli 7.8., po uz, na slikici pa piše, da sem 7t 1d, tako da zaenkrat se držim datuma po M, bomo vidli 7.1. kaj bo rekel in zapisal v materinsko...

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu gomerka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.12.2013 14:55:51   
mala jagodka
Za fb skupinico pišite: meredith

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.12.2013 20:48:36   
Tapelina
Oj;-)
Nove srečke nosečke,ki ste se pridruzile, se lahko vpišete v seznamček,bo bolj pregledno,ko nas je ze toliko...;-)

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.12.2013 20:52:22   
Tapelina

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2. user posted image
lana83, 2. user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image
noseckec23, 25 let, 2. user posted image

3.8.
nevemimena, 2. user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

10.8.
yingyang

11.8.
gospayamahica, 33. let, 2.user posted image

12.8.
aspera, 1. user posted image

20.12.
lolipop, 2. user posted image

PREGLEDI
19.12. Snežinka26
20.12. yingyang
20.12. gospayamahica
24.12. Oblačka
24.12. meandmini
3.1. nevemimena
7.1. Mala jagodka
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina

[/quote]

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.12.2013 21:49:53   
tatjana91
Čestitke vsem novim user posted image . Ve katera, kako se računa kateri teden sem? A li štejem od zadnje menstruacije 4.11 ali kako drugače. In pa zanima me, če je katera uporabila elektronski clear blue, je vam pokazalo prav tedne? user posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.12.2013 22:02:37   
lolipop2011
tatjana91 meni se zdi, da mi je prav zračunal tedne, glede na ovulacijo bo kar držalo... Kar se tiče izračuna PDPja, če imaš cikel 28 dni, računaš od zadnje menstre, drugače pač prišteješ temu toliko dni kot je več kot 28, če seveda veš kako dolg cikel bi bil ta mesec, ko si zanosila. Drugače bo GIN videl na UZ velikost in izračunal datum. Pri meni je bilo tako...

gospayamahica globoko mi je žal... user posted image

(odgovor članu tatjana91)
Neposredna povezava do sporočila: 181
14.12.2013 11:51:00   
Yasminka
Drage avgustovke,

najprej vsem čestitke za user posted image . Ta teden je tudi mene rahlo presenetil pozitiven test nosečnosti. Seveda je presenečenje pozitivno.
Bo pa to moj tretji otročiček :-). Doma imam 8.letnico in 5.letnika.
Vedno sva z možem sanjala o treh otrokih in sedaj se nam obeta pester konec poletja.
PDP naj bi bil 20.8.2014, stara sem 36, prvi pregled imam 6.1.. Sicer mi je že močno slabo (pri prejšnjih dveh mi ni bilo nikoli) in zelo me bolijo prsi.

LP
Y

(odgovor članu gomerka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
14.12.2013 13:50:34   
Anonimen
Pozdravljene user posted image
Pa še jaz test sem delala 5 dni pred pričakovano user posted image , zaradi slabosti in bruhanja (no lahko je bila tudi viroza) pa tudi bolečih prsih. Test mi je pokazal user posted image in tudi včeraj na dan pričakovane user posted image je bil user posted image . Tako, da mislim, da je to to. No včeraj sma poskusile test narediti z sestro pri ginekologinji, saj je precej hitro pokazal user posted image , še sestra ni morala prav verjeti. zgleda, da mi hormon hitro raste. No, moj PDP je 24.8, 1user posted image 1. pregled pa imam šele 23.1, ker mi je sestra rekla, da naročajo komaj v 10. tednu, sem pa zelo neučakana in sem razmišljala, da bi šla prej na samoplačniški Uz? Kaj mi priporočate? In ali na počakam do prvega pregleda predem se naročim na Nuhalno ali naj se prej naročim, namreč nevem kakšne so čakalne dobe, ter v katerem tedno je najbolje iti na Nuhalno?
Hvala vsem za odgovore, postavila sem Vam veliko vprašanj, samo zame je to 1.user posted image in veliko novega, zato mi malo oprostite. user posted image user posted image
No moj podpis do nadaljnega pa bo: Anonimna user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
14.12.2013 17:45:26   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

1.8.
Meggy99, 1.user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image

2.8.
Oblačka, 2.. user posted image , 1user posted image
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image , Krško, user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image

8.8.
spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image

10.8.
yingyang
pluseki, 1.user posted image

12.8.
aspera, 1. user posted image

13.8.
chanel12

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image

21.8.
zari, 6.user posted image , 1user posted image

23.8.
Marker

24.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image

X.8.
tatjana91
gomerka

z nami je bila
gospayamahicauser posted image

PREGLEDI
17.12. chanel12
18.12. lili88
19.12. Snežinka26
20.12. yingyang
20.12. aspera
24.12. Oblačka
24.12. meandmini
27.12. zari
3.1. nevemimena
6.1. lolipop 2011
6.1.Yasminka
7.1. Mala jagodka
8.1. Meggy99
8.1. Tapelina
13.1. Marker
23.1. Anonimnauser posted image

(odgovor članu Tapelina)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.12.2013 18:15:58   
meandmini
Ooo, koliko nas je že!
Kako ste?
Meni je proti večeru včasih malo slabo, ampak nič hujšega, pa utrujena sem čez dan, drugače pa nič posebnega. Popoldne me tudi hlače že malo tiščijo v pasu user posted image Še en teden moram preživet, potem pa na prvi pregled user posted image
Mi je pa malo bad, ker nič ne morem - ne morem na žure, ker tam itak vsi samo pijejo, povsod mi porivajo alkohol v roke, jaz pa si moram zmišljevat neumne izgovore, zakaj ne pijem, ne morem v shopping, ker mi itak kmalu ne bo nič več prav, da bi kupovala za user posted image ali user posted image je pa itak še totalno prezgodaj...uf. Saj vem da se pritožujem za brezveze, ampak je ravno veseli december, pa je to malo bolj občutno user posted image Upam da bo boljše, ko bodo vsi vedeli, da sem user posted image in mi ne bo treba skrivat.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.12.2013 19:03:31   
zari
Sem imela malo časauser posted image .

Oblačka moje mnenje glede kopanja v bazenih, hmm, mogoče v začetku ni preveč dobro zaradi možnosti okužb z bakterijskimi vnetji, no ja nekatere prakticirajo dnevne tampone, ne vem, za morje pa user posted image .

mala jagodka user posted image za pregled, zakaj pa strog počitek?

gomerka, Marker, yasminka, Anonimenuser posted image DOBRODOŠLE NOSEČKE!!!user posted image

gomerka glede napihnjenosti, sem istauser posted image user posted image .

Anonimenuser posted image nuhalno ponavadi naročajo od 12 do 14 tedna, nekateri že v 11 tednu, ja do prvega pregleda se zeelooo vlečeuser posted image .

tatjana91 jaz sem si izračunala PDP kar tukaj na ringaraja koledar ovulacije (greš pa pod zanositev), najbolj natančno bo pa pri gin.

meandmini ja res nas je veliko, pa še ziher nas bo večuser posted image .
Tore še malo in imaš pregleduser posted image , ja veseli december, se mi zdi da bo res šel malo mimo nas, ampak z super razlogomuser posted image , če bo vse po sreči bo drugo leto popolnoma drugačeuser posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.12.2013 19:21:45   
aspera
Pridna, zari, lepo si poštimala tale naš seznamček user posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.12.2013 19:58:55   
MaryKate
Živjo punce, da se še jst pofočkamuser posted image

Pred kratkim sm tut jst zagledala + in še kr ne dojemam najbolj. Je pa v prvo ratalo, prva nosečnost, tako, da je zame to res nekaj čisto novega. Datuma pregleda še nimam, v ponedeljek kličem ginekologinjo. Zaenkrat se počutim še kar ok, čez dan me muči blaga slabost, sploh, če sm lačna, pa fuul bolj zaznavam vonje, hitro mi kaj smrdi. Malo me skrbi, da mi ne bo v prihodnjih tednih preveč slabo, ker se intenzivno učim za pdi in bi res rada s tem opravla pred user posted image .

Lep večer še naprejuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   [Brisano sporočilo]
14.12.2013 20:07:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aspera)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
14.12.2013 20:23:50   
meandmini
lili25, jaz bom šla po kakšne hlače ipd kar h&m, tam sem videla kar nekaj stvari, ki zgledajo fajn - je pa tudi res, da po drugih trgovinah nisem še kaj preveč gledala... Sem tudi jaz že razmišljala, da bi si omislila kakšne bolj kamot hlače, ampak bom potrpela vsaj še do pregleda oz. bom šla v nabavo po novem letu. Kdaj so prve razprodaje na sporedu? user posted image Za user posted image bo ravno fajn, ker bodo julija poletne razprodaje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.12.2013 22:17:22   
tatjana91
Dobrodošle vse nove user posted image . Čestitke user posted image . Mene pa zanima, če je to ''normalno'', da me en dan ful bolijo prsi pa me špika v jajčnikih, drugi dan pa čisto nič? Sem že malo preveč panična, da bi bilo kaj narobe. Sej me razumete prva nosečnost, pa mi je vse na novo user posted image .

(odgovor članu meandmini)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.12.2013 22:41:54   
čebelica1984
Živjo vsem.
najprej čestitke vsem user posted image tudi nama je po dolgem času uspelo prvič zagledati user posted image Prvi pregled imam 23.12. pri dr. Reš, saj sem bila tam v postopku. V novembru so mi povečali dozo klomifena in dali tablete Estima, v kolikor ne bi uspelo v treh ciklusih bi šla v IVF postopek, ampak očitno ne bo treba user posted image PDP je 14.08.2014
Tudi mene zanima če je normalno, da nimam skoraj nobenih znakov? Prsi imam sicer boleče, prejšnji teden mi je bilo kar slabo, ta teden pa nič več. Zato sem danes zjutraj spet naredila test in sta bili user posted image
Ali ste katere že začeli jemati kakšne vitamine, pa katere priporočate?

(odgovor članu tatjana91)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   [Brisano sporočilo]
15.12.2013 12:34:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
15.12.2013 12:51:38   
Marker
Hojla!

Glede vitaminov - jaz imam Elevit, pa je itak vse zraven.
MaryKate jupi, no, pa smo tudi tukaj skupaj, prav tako Lili25.

Drugače pa je pri meni isto, popoldne mi nič ni več prav. Vse kavbojke me tiščijo. Tiste, ki imate drugega ali več, je res da ti prej trebušček zraste pri drugem?

December - ja bo kar težko, tudi jaz se izoibam, kamor pa morem iti pa uporabim izgovor, joj je blo včeraj preveč. Na žalost ne gre drugače :)

Lili25 jaz sem v prejšnji nosečnosti kupila hvače v h&m, nekaj imajo tudi v c&a, drugo je pa kar malo dražje se mi zdi. Drugače pa zgornjih delov nisem nič kupovala, sej je itak to malo širše v modi in sem pač mela kaj tazga, ali pa normalne majice do enega 6. meseca, pa so se pač malo bolj razvlekle :) Pa prav pridejo pajkice, jih moram it še kakšne iskat. To je najlažje za zdajšnje obdobje, vsaj v prvo je bilo meni tako.

Lep zaključek vikenda vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.12.2013 12:58:07   
Marker
Joj Lili25 sem spregledala tvoje zadnje sporočilo, ali pa sem že pisala svojega in ga nisem videla.
Upam, da je vse ok, oz. sem prepričana da je. Če pa si v dvomih pa kar pokliči gin... zato so tam!

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.12.2013 13:27:59   
aspera
Zgleda se vam tistim, ki imate 2.nosečnost, res hitreje pozna trebušček, ker jaz sem še ravna kot deska user posted image . Samo zvečer me napihne, ampak to je samo zrak. Sem pa v 6.tednu in imam v petek UZ, ki ga že komaj čakam user posted image .

lili25, upam, da bo vse ok user posted image .

Drugače pa čestitke vsem novim nosečkam user posted image . Sploh ne sldeim več, nas je že kar veliko user posted image .

(odgovor članu Marker)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.12.2013 14:29:07   
zari
Dobrodošle punce in srečnih vsehuser posted image mesecevuser posted image .

lili25 upam da se ti je vse skupaj umirilo, lepo počivaj, če se pa ni umirilo se pa pojdi pokazat, ali pa vsaj pokliči. Meni je sedaj gin. na neplodnostni rekla da ob manjši krvavitvi ne rabim nazaj hodit, če bo pa večja in prisotne bolečine pa naj le pridem. Pa šeuser posted image user posted image user posted image za srečo.

čebelica1984 jaz jem tudi elevituser posted image

Marker res dober izgovoruser posted image

aspera še malo in UZ in boš videlauser posted image aliuser posted image user posted image user posted image
In kako si? že prisotne slabost? Občutljivost na vonje je že, a neuser posted image .

Kako ste pa ostaleuser posted image user posted image ?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.12.2013 14:33:35   
aspera
zari, sem kar ok, pa ti user posted image ? Slabo mi je bilo samo zadnjič en dan, potem pa pa nič več. Tudi vonje zaenkrat še kar u redu prenašam. Na momente se sploh ne počutim nosečo in tudi zato komaj čakam UZ, da se prepričam, da res nekaj raste v meni user posted image .
Kako pa ti, že kaj znakcev?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.12.2013 14:40:40   
gomerka
A je še katera fuuul napihjena??? user posted image se počutim kot da bi bila v 4 mesecu, mi je napihnilo trebuh.... drgač pa imam PDP 17.8, če mi je internet pravilno izračunal ;) na datum pregleda pa še čakam....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.12.2013 14:48:30   
zari
aspera hi hi hi kot da bi sebe primerjalauser posted image , samo da ti povem po pravici že komaj čakam, rahle slabosti in netorelance vonjevuser posted image , mal grozno vem, ampak vseeno. Mogoče bom potem drugače razmišljalauser posted image , v prvi nosečnosti mi je vse tok smrdelo, da enostavno nisem mogla jest, sem shujšala skoraj 4kg, res pa je da malo kasnej in ne v samem začetku.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?