kanej -> RE: Avgustovke 2014 (26.2.2014 20:35:25)
|
Da se še jaz malo oglasim [sm=smiley1.gif] Včeraj bila na drugem pregledu in je vse super. Končno tudi utrujena nisem več in pridem čez dan brez popoldanskih počitkov, zdaj čakam samo še, da mine lulanje 50 x na dan. Potem bom pa super vesela [sm=jezicek.gif]. Sem bila zdaj na drugem pregledu prav prijetno presenečena, ko mi je G ponovno naredila ultrazvok. Je rekla, da kao pripadajo samo trije pregledi z ultrazvokom, ampak se to ne bo štelo kot pregled, ker ni bebija nič zmerla, sva samo gledale pa srček poslušale in je prov živahn pa super se že vidi vse. 24. marca imam pa morfologijo in upam, da mi ponovno potrdijo, da je [sm=rozacrtici.gif], da ji ni slučajno kej zraslo med nogam [sm=smiley36.gif] Se kateri dogaja, da ima bolečine v trebuhu, pa ne take, da bi blo recimo kaj narobe, ampak v smislu, da se znotraj neki širi? A je to možno? Nekje sem brala, da imamo na predelu trebuha mišice, ki se v nosečnosti umaknejo nastran, da nastane prostor za širjenje trebuha? Mogoče katera ve, kaj pomeni če se posteljica dela na sprednji strani trebuha? To mi je G tako, spotoma omenila, ne vem pa, če ima kak pomeni? Lepo se imejte
|
|
|
|