gospayamahica -> RE: Avgustovke 2014 (6.12.2013 12:49:40)
|
Pozdravljene nosečke. Jaz glede alkohola nimam težav, saj sem pred prvo nosečnostjo nehala piti, in od takrat sem spila le 2 lončka kuhanega vina. Enostavno povej, da se ne počutiš dobro, in da ne boš pila, ker si vzela tableto. V prvi nosečnosti sem krvavela v sedmem tednu, sem končala v bolnišnici. Bil je majhen hematom. Zdaj ko grem na wc - kar je zelo pogosto - me je vedno strah, da bi zagledala kri, saj sem že imela en SS in krvavenje v 1. nosečnosti. Tako da me je kar groza wc-ja [sm=smiley13.gif] Kako ste povedale partnerju za nosečnost? Jaz sem mojmu včeraj kar za miklavža v čevlje nastavila en par majhnih copatkov in printano slikico testa, ki kaže [sm=rozacrtici.gif] A bo to komaj danes po službi videl, ker so včeraj bili na terenu [sm=smiley19.gif] Nosečke, zakaj pa pijete magnezij? Jaz ga nisem v prvi nosečnosti pila[sm=zmeden.gif] A katero mogoče boli glava? Mene kar pogosto, včeraj tako močno, da mi je slabo bilo. Pozna katera kakšno dobro rešitev za glavobol? Ker tablete si nisem upala spiti!
|
|
|
|