Oblačka -> RE: Avgustovke 2014 (2.12.2013 10:51:24)
|
Vidim, da že pridno klepetate res lepo[sm=smiley1.gif]. Jaz sem pa cel vikend preležala, me je trebušna viroza položila v posteljo, na začetku sem že mislila, da gre za nosečniško slabost ampak mi je že tamičkena v petek driskala tako,da mi je bilo takoj jasno, danes se pa že počasi pobiram. Snežinka 26 a veš, da se jst tudi slabo počutim po teh tabletkah nekaj časa, v prvi sem jedla Tifol pa nisem opazila sprememb pa tok so ogromne meni komaj gredo po grlu dol[sm=smiley36.gif]. Midva nisva še nobenemu povedala, vprvo sva bila kar hitra zdj pa moj želi, da malo počakava. Če bi bilo po moje bi, če ne drug vsaj mami že vedela, ker sem res težko tiho[sm=smiley1.gif]. Sva pa [sm=rozacrtici.gif] zagledala takoj, že v prvo sem zanosila v prvem mesecu s tem, da sva bila malo bolj aktivna[sm=jezicek.gif]zdj v drugo sem bila pa kar malo šokirana, da nama je uspelo tako brzinsko [sm=smiley36.gif]. Jst sm pa danes poklicala za pregled in bomo našega fižolčka videli 24.12 sem bila kar presenečena,ker sem bila prepričana, da bom na vrsti šele po novem letu.Bo pa šel moj z mano, no pelu me bo, ker ima tist tedn dopust:). Sem pa že mičkn pozabila, naročila me je takoj zjutraj in moram bit tešče. A že na prvem pregledu vzamejo kri? Lep sončen dan [sm=nosecka.gif]..
|
|
|
|