MaryKate -> RE: Avgustovke 2014 (11.1.2014 20:15:07)
|
Živjo punce! Za mano je kar težka noč. Ponoči so me napadli obupni krči, ki so bili iz uro v uro hujši in na koncu niso bili več za zdržat. Zato sem šla na urgenco, kjer so na UZ ugotovili, da imam v maternici zraven ploda 5cm veliko cisto. G, ki me je sprejel, je rekel da je situacija zame neugodna, ker če cista do zjutri ne bo bolje, bo treba operirat, v tem primeru pa lahko pride do splava. Itak, da sm bla čist iz sebe. So me sprejeli v bolnico, mi dali protibolečinsko infuzijo in se je proti jutru bolečina končno umirila. Zjutraj pa mi je drug G povedal, da imam v maternici vodno cisto, ki je nekaj zelo pogostega in nastane zaradi nosečnosti same in plod hrani ter mu nadomešča posteljico dokler se ta ne izgradi, nato pa sama od sebe poči nekje do 16 tedna (v 80-90%), tako da ni nič hudega. Edino predpisali so mi počivanje zato, ker mi cista ob naporih očitno povzroča bolečine, ne zaradi tega, ker bi bilo to potrebno za plod. S pikico je namreč vse OK, od ponedeljka je zrastla 7 mm, tako da je zdaj velika 17mm, srček bije[sm=smiley1.gif]. Tak razplet sem si po paniki, ki me je grabila ponoči, lahko samo želela.
|
|
|
|