lila25 -> RE: Avgustovke 2014 (28.12.2013 16:30:25)
|
aspera jst sm mela izcedek, ko še nisem vedla za nosečnost, zdej se je pa ful zmanjšal. tud krčov nimam več zadnje dva dni, skratka kot da ni nič. sm pa še en test prej nardila, kr sm glih še enga mela in je črtica še bolj izrazita, tako da res ni dvoma [sm=smiley36.gif] lili hvala [sm=smiley31.gif] se pa tud men zdi, da mal hitrej ratam lačna kot prej. pa težje zaspim, utrujenosti pa do zdej še nism občutila, se mi zdi da mam še več energije [sm=smiley36.gif] upam, da nism prehitro to rekla in bom že jutr k stara kripa. sm pa danes dobila od kolegice, ki edina razen mojga ve darilce, knjigo zdrava prehrana v času nosečnosti [sm=smiley36.gif] a folno pridno papate? jst sm prej jedla tisto od sensilaba, zdej mam pa femibion 1 brez joda, ker ma še druge stvari zraven. telovadim še ne, samo kak sprehod. se bom pa pol, ko bodo rizični tedni mimo, vpisala na telovadbo za nosečke. jst delam še prek študentskega servisa in bom povedala enkat februarja, če me že prej ne bo kej buši izdal. lili a ti maš to že redno službo? je pa tud meni fajn, da mava z dragim svojo skrivnost in si s pogledi poveva vse [sm=smiley36.gif] a je tle še kaka študentka? jst sm zdej 2. letnik magisterija in bom drug let absolventa vzela, da bom mela še štipendijo naprej. sm mal gledala včeri kako je s prihodki za študentke in se da kar nekaj napraskat [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|