|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013
13.12.2013 17:56:05   
monsy
uuuuaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu kolko vas jee!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Sem vam prav fouš user posted image Čestitkeeee!!!!!!!!!!!!!!!

Ta december je magičen.

Punce nosečke, a ste mele kakšne znakce al ste kar tko naredile test? Čudno vprašanje vem,... user posted image
No meni zamuja 3.dan,...a se bojim test delat,...ker nimam nč znakov,...razen občasnega špikanja,...nevem user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.12.2013 18:18:59   
MaryKate
Jst sm bla stoposto, da bo minus, ker nism mela in nimam niti enga "nosečniškega" znaka user posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.12.2013 19:03:35   
lila25
ooo tu je pa res vse roza user posted image čestitke vsem user posted image in čim lepših 9 mesecev user posted image naj se le tako nadaljuje še naprej ta mesec in v novem letu.
pri meni ne vem kaj se dogaja, ker sploh ne vem a je bla o al ne. čutila nism nič, sicer sluzi je bilo nekaj prejšnji teden, ta teden je pa že gosta in bt je malo višja. drug teden grem itak do g pa bom vidl na čem smo.
radenska super za folikelčke user posted image držimo pesti, da se še konča tako dobro.
srečno tudi ostalim, ki še čakate. navijam user posted image

(odgovor članu MaryKate)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.12.2013 19:41:48   
Katte
Monsy, polulaj test!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.12.2013 19:47:39   
witch
marker in marykate čestitam user posted image user posted image

radenska držim pesti, v ponedeljek pa bom mislila na tebe. user posted image

monsy jaz nisem imela nobenega znaka. Razen tega, da mi je M zamujala 8 dni. In tudi po pozitivnem testu še kar nekaj časa ni bilo nobenega znaka. Pululaj test, jaz pa držim pesti user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.12.2013 20:38:26   
monsy
oh punce moje da bi bilo tako enostavno,...vedno ko se odločim da bom drug dan test zjutraj naredila, se mi ulije,...tko da sem s testi že zdavnaj zaključila. Ko bo zamujala en teden (če bo), ga bom pa sigurno naredila.
Nimam niti zalog testov več doma, tako sem pridna!! user posted image

...je pa res da december je že fajn lepo obarvan z user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.12.2013 21:02:47   
Dgirl
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitkeeee vseeeem novim noseckam. Da bi se le tako nadaljevalo.

Js imam še malo upanja. Danes mi je bazalna po dveh dneh padca poskočila gor. . Tko da mogoče pa le bo. Edino kar je drugače je da me trebuh skoz boli. A si se katera meri bazalno?

Aja. Pa ena naj malo seznam osvezi user posted image

< Sporočilo je popravil Dgirl -- 13.12.2013 21:04:11 >

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.12.2013 21:21:29   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   user posted image

user posted image  ali user posted image     PRIČAKUJEMO 

6.12 
user posted image  Auser posted image  user posted image     

10. 12 
monsy 
user posted image  Lalola user posted image  

12. 12 
user posted image  zari user posted image  

13. 12 
user posted image  sitka malauser posted image  
NajaaM 

15. 12 
user posted image Markeruser posted image  
user posted image MaryKateuser posted image  
00PoLoNa00 

16. 12 
Dgirl 

17. 12 
mamica8 

18. 12 
tinncyka

22. 12

lila2808 

23. 12 
 Endri 

24. 12 
 mlada_mamika   

29. 12 
*masaja* 

31. 12 
 Sisley  

x. 12
lila25
user posted image  asperauser posted image  

user posted image   lolipop2011user posted image  
user posted image  Auser posted image  user posted image  
user posted image plusekiuser posted image

SKUPAJ NAS JE :  22   
  NOSEČK: 9  user posted image  

user posted image    user posted image    NAVIJAČICE user posted image     user posted image        
  mamica deklicam, Katte user posted image  ,  zari, witch, Penny, mala jagodka 
Žabinčica, LittleSun,*viva*; Radenska_

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.12.2013 17:52:46   
tinncyka
Ojla! 
MaryKate  čestitke!!!
Radenska_  držim pesti user posted image user posted image  v ponedeljek boš tudi v mojih mislih! 
monsi  ko boš delala test držim pesti, da tetke ne bo še najmanj 10m user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.12.2013 17:57:13   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitkeeee vseeeem novim noseckam. Da bi se le tako nadaljevalo.

Js imam še malo upanja. Danes mi je bazalna po dveh dneh padca poskočila gor. . Tko da mogoče pa le bo. Edino kar je drugače je da me trebuh skoz boli. A si se katera meri bazalno?

Aja. Pa ena naj malo seznam osvezi user posted image

Jaz imam občutek, da nama ni uspelo user posted image   si me pa spomnila zdle glede BT sicer je nisem merila skos sam vem da je bila dva dni nazaj vsaki dan (dva dni) pod 37 sedaj pa kar naenkrat 37.6 hmmm pa nisem nič bolana, ne kašljam ne smrkam nič...  hmm me pa občasno špika v jajčnikih.... In v križu. Sem danes za foro naredila testek ker sem ga glih našla med pospravljanjem in je bil -...  ma sigurno če ne druga sem ga prehitro delala ker tukaj imam napisano za 34 dan nazadnje pa sem jo imela 39. dan...  imam pa sedaj mir pred testi user posted image ga bom delala kasneje kot 18. 12...
Držim pesti zate da bo +!! Boš tak prej šla lulat kot jaz (ponovno) user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.12.2013 18:03:50 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.12.2013 18:18:03   
Dgirl

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Jaz imam občutek, da nama ni uspelo user posted image   si me pa spomnila zdle glede BT sicer je nisem merila skos sam vem da je bila dva dni nazaj vsaki dan (dva dni) pod 37 sedaj pa kar naenkrat 37.6 hmmm pa nisem nič bolana, ne kašljam ne smrkam nič...  hmm me pa občasno špika v jajčnikih.... In v križu. Sem danes za foro naredila testek ker sem ga glih našla med pospravljanjem in je bil -...  ma sigurno če ne druga sem ga prehitro delala ker tukaj imam napisano za 34 dan nazadnje pa sem jo imela 39. dan...  imam pa sedaj mir pred testi user posted image ga bom delala kasneje kot 18. 12...
Držim pesti zate da bo +!! Boš tak prej šla lulat kot jaz (ponovno) user posted image

ja po teoriji si noseča user posted image pa se vse znake Mas.

Men je dons mal padla spet. Testa pa ne delam k me zmer razočara in ga bom delala šele po zaostanku vuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.12.2013 8:19:08   
mamica8
Jutro vsem...user posted image user posted image user posted image vsem nosečkam, vidim da vas je kr nekaj...počasi se bliža dan tudi za moj user posted image upam sicer da je ne bo...itak pa sem že test naredila v petek ko je bil ravno doma user posted image ...seveda en velik -...upam, da je vzrok prehitro...

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.12.2013 8:45:35   
mamica8
No če bi še pol ure počakala nebi rabila prejšnjega posta napisat, namreč moja user posted image je spet tukaj...user posted image

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.12.2013 17:28:39   
Dgirl

IZVIRNO SPOROČILO: mamica8

No če bi še pol ure počakala nebi rabila prejšnjega posta napisat, namreč moja user posted image je spet tukaj...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zto pa js ne delam testov k je samo stran vrzen čas. Itk zmeri pride. Moj dan je pa jutri. Upam da je ne bouser posted image

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.12.2013 19:13:39   
zeljka
Pozdravljene,sem cisto nova tukaj....niti pravega foruma ne najdem ali...upam,da mi lahko pomagate user posted image

Zadnji dan M je bil 13.11.2013....12 dan sem sla k Dr.Resu na ultrazvok,dal mi je STOP inekcijo( imela sem enega zamrznjencka in je bil naravni ciklus)....29.11. sem zacela z jemanjem Prometriuma na 8 ur. 3.12. je bil prenos zarodka....na 8 ur jemljem 200mg Estima Ge-ista stvar kot Prometrium(koncno se dobi na recept)....17.12. delam test ( pri vseh prejsnjih umetnih oploditvah sem ob jemnju Prometriuma dobila M preden sem sploh imela moznost delat test)...zato me sedaj zanima ali Estima lahko povzroci,da mi M zaostaja? V petek zvecer sem na hitro naredila en nosecniski testek,vendar zal ni bilo 2.crtic. Je prehitro? Nekih znakov nimam...prsi me ne bolijo,slabosti ni....apetit kot vedno....mogoce celo manj kot ponavadi...sem pa zelooo utrujena in veliko spim...
Prosim za kakersen koli odgovor...
Hvala

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.12.2013 19:38:32   
Amelie*
Se vam lahko pridružim? user posted image M ne pričakujem 18.12.

Trudiva se že 5. krog. Pri prvi nosečnosti je šlo v štirinajstih krogih. Nekako optimistično upam, da bo sedaj hitreje user posted image

(odgovor članu zeljka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.12.2013 20:13:00   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: mamica8

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.12.2013 20:14:30   
tinncyka
user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image    user posted image    user posted image    user posted image                                       

user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image      user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image     user posted image    user posted image

user posted image   ali user posted image      PRIČAKUJEMO  
6.12  
user posted image   Auser posted image   user posted image       

10. 12  
monsy  
user posted image   Lalola user posted image    

12. 12  
user posted image   zari user posted image    

13. 12  
user posted image   sitka malauser posted image    
NajaaM  

15. 12  
user posted image  Markeruser posted image    
user posted image  MaryKateuser posted image    
00PoLoNa00  

16. 12  
Dgirl  

17. 12  
user posted image mamica8 user posted image  

18. 12  
tinncyka 
Amelie*

22. 12

lila2808  

23. 12  
 Endri  

24. 12  
 mlada_mamika    

29. 12  
*masaja*  

31. 12  
 Sisley   

x. 12 
lila25 
user posted image   asperauser posted image    

user posted image    lolipop2011user posted image    
user posted image   Auser posted image   user posted image    
user posted image  plusekiuser posted image  

SKUPAJ NAS JE :  23    
  NOSEČK9  user posted image    

user posted image     user posted image     NAVIJAČICE user posted image      user posted image          
  mamica deklicam, Katte user posted image   ,  zari, witch, Penny, mala jagodka  
Žabinčica, LittleSun,*viva*; Radenska_

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.12.2013 20:17:48   
tinncyka
Amelie* in zeljka dobrodošli! 

zeljka po mojem boš najlažje našla odgovor na tvoje vprašanje na sosednji temi (IVF/ICSI november-december 2013) 

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.12.2013 9:33:10   
tinncyka
Dan user posted image  Kako ste?

Meni se je MV spustil tako, da lahko v naslednjih dneh po mojem pričakujemuser posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.12.2013 10:43:58   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: monsy

oh punce moje da bi bilo tako enostavno,...vedno ko se odločim da bom drug dan test zjutraj naredila, se mi ulije,...tko da sem s testi že zdavnaj zaključila. Ko bo zamujala en teden (če bo), ga bom pa sigurno naredila.
Nimam niti zalog testov več doma, tako sem pridna!! user posted image

...je pa res da december je že fajn lepo obarvan z user posted image

monsy pri meni je bilo isto. In najhuje mi je bilo gledati tisto eno črtico na testu. Če je prišla M nikoli ni bilo tak hudo. Ker test pa greš delat z nekim pričakovanjem. Tako da te čisto razumem. Držim pa pesti, da je čez en teden ne bo, pa čez en mesec, pa še naslednjih 9 user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.12.2013 10:45:06   
Anonimen
Pozdravljene! 
Imam samo eno vprašanje. CB sem delala sicer pred predvideno M. Ampak me zanima sledeče če nisi N pol se v okenjčku ne pojavi nič ali je lahko čisto tanka in rahla črtica? user posted image  Malo sem zmedena ker na škatljici kaže brez a meni čisto rahlo tanko črtico navpično dol, ki se vidi z prostim očesom ... itak imam namen še čez nekaj dni delati ponovno test če M ne bo, ampak me zanima na čem sem ... 

(odgovor članu tinncyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
16.12.2013 11:01:17   
Anonimen
evo imam čisto podobno tej črtici ... https://www.google.si/search?q=%C4%8Disto+rahla+%C4%8Drtica+na+CB&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Hs-uUpCcDoHoywOik4DADQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1422&bih=885&dpr=0.9#facrc=_&imgrc=-zsYYr9ppnL7QM%3A%3B9UBz-g8iAcKJWM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.diva.si%252Fforum%252Ffiles%252Fdsc01338_447.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.diva.si%252Fforum%252Fviewtopic.php%253Fp%253D1385272%2526sid%253D76d6a634c8c1723b16bc6883f9e5798b%3B2934%3B1614 
po tistem forumu sodeč nisem N ... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
16.12.2013 11:13:03   
mamica deklicam
za sigurno boš vedela, če počakaš na izostane M in se šele nato testiraš. Kaj več ti jaz ne znam svetovati. meni osebno se zdi neumno testiranje pred datumom predvidene M, sploh s CB, ker je tako zasoljena cena. Če že, potem s tistimi lističi, ki so poceni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
16.12.2013 11:18:17   
tinncyka
se čisto strinjam z MD ... Anonimna kot si sama rekla, si prehitro testirala. sama že dolgo nisem delala CB na črtice tako da težko kaj povem ali sme biti črtica ali ne sme biti črtica pri negativnem,...  vedno naredim BC ali pa FS. prvo dobiš v lekarni drugo v DM-u tako in oboje stane okoli 3-4€ notri sta pa 2 testeka. Na tvojem mestu bi počakala do izostanka, saj vem kako je ko ne moreš zdržati, tudi sama sem ne dolgo nazaj delala test iz samega firbca user posted image  ampak ta poceni in imam sedaj mir pred testi, ga ne nameravam kupit dokler ne bo 4-5 dni zamujala ... čeprav slabo kaže ...user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

dobri možje
Lelly28 RR

Kdo pri vas doma nosi darila v decembru?

miklavž (19%)

božiček (34%)

dedek mraz (0%)

vsi 3je (16%)

2 dobra moža (31%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!