Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 17:56:05
|
|
|
|
monsy
|
uuuuaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu kolko vas jee!!!!!!!!!!!!!!! Sem vam prav fouš Čestitkeeee!!!!!!!!!!!!!!! Ta december je magičen. Punce nosečke, a ste mele kakšne znakce al ste kar tko naredile test? Čudno vprašanje vem,... No meni zamuja 3.dan,...a se bojim test delat,...ker nimam nč znakov,...razen občasnega špikanja,...nevem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 18:18:59
|
|
|
|
MaryKate
|
Jst sm bla stoposto, da bo minus, ker nism mela in nimam niti enga "nosečniškega" znaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 19:03:35
|
|
|
|
lila25
|
ooo tu je pa res vse roza čestitke vsem in čim lepših 9 mesecev naj se le tako nadaljuje še naprej ta mesec in v novem letu. pri meni ne vem kaj se dogaja, ker sploh ne vem a je bla o al ne. čutila nism nič, sicer sluzi je bilo nekaj prejšnji teden, ta teden je pa že gosta in bt je malo višja. drug teden grem itak do g pa bom vidl na čem smo. radenska super za folikelčke držimo pesti, da se še konča tako dobro. srečno tudi ostalim, ki še čakate. navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 19:41:48
|
|
|
|
Katte
|
Monsy, polulaj test!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 19:47:39
|
|
|
|
witch
|
marker in marykate čestitam radenska držim pesti, v ponedeljek pa bom mislila na tebe. monsy jaz nisem imela nobenega znaka. Razen tega, da mi je M zamujala 8 dni. In tudi po pozitivnem testu še kar nekaj časa ni bilo nobenega znaka. Pululaj test, jaz pa držim pesti
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 20:38:26
|
|
|
|
monsy
|
oh punce moje da bi bilo tako enostavno,...vedno ko se odločim da bom drug dan test zjutraj naredila, se mi ulije,...tko da sem s testi že zdavnaj zaključila. Ko bo zamujala en teden (če bo), ga bom pa sigurno naredila. Nimam niti zalog testov več doma, tako sem pridna!! ...je pa res da december je že fajn lepo obarvan z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 21:02:47
|
|
|
|
Dgirl
|
Cestitkeeee vseeeem novim noseckam. Da bi se le tako nadaljevalo. Js imam še malo upanja. Danes mi je bazalna po dveh dneh padca poskočila gor. . Tko da mogoče pa le bo. Edino kar je drugače je da me trebuh skoz boli. A si se katera meri bazalno? Aja. Pa ena naj malo seznam osvezi
< Sporočilo je popravil Dgirl -- 13.12.2013 21:04:11 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 13.12.2013 21:21:29
|
|
|
|
Katte
|
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 14.12.2013 17:52:46
|
|
|
|
tinncyka
|
Ojla! MaryKate čestitke!!! Radenska_ držim pesti v ponedeljek boš tudi v mojih mislih! monsi ko boš delala test držim pesti, da tetke ne bo še najmanj 10m
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 14.12.2013 17:57:13
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dgirl Cestitkeeee vseeeem novim noseckam. Da bi se le tako nadaljevalo. Js imam še malo upanja. Danes mi je bazalna po dveh dneh padca poskočila gor. . Tko da mogoče pa le bo. Edino kar je drugače je da me trebuh skoz boli. A si se katera meri bazalno? Aja. Pa ena naj malo seznam osvezi Jaz imam občutek, da nama ni uspelo si me pa spomnila zdle glede BT sicer je nisem merila skos sam vem da je bila dva dni nazaj vsaki dan (dva dni) pod 37 sedaj pa kar naenkrat 37.6 hmmm pa nisem nič bolana, ne kašljam ne smrkam nič... hmm me pa občasno špika v jajčnikih.... In v križu. Sem danes za foro naredila testek ker sem ga glih našla med pospravljanjem in je bil -... ma sigurno če ne druga sem ga prehitro delala ker tukaj imam napisano za 34 dan nazadnje pa sem jo imela 39. dan... imam pa sedaj mir pred testi ga bom delala kasneje kot 18. 12... Držim pesti zate da bo +!! Boš tak prej šla lulat kot jaz (ponovno)
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 14.12.2013 18:03:50 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 14.12.2013 18:18:03
|
|
|
|
Dgirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka Jaz imam občutek, da nama ni uspelo si me pa spomnila zdle glede BT sicer je nisem merila skos sam vem da je bila dva dni nazaj vsaki dan (dva dni) pod 37 sedaj pa kar naenkrat 37.6 hmmm pa nisem nič bolana, ne kašljam ne smrkam nič... hmm me pa občasno špika v jajčnikih.... In v križu. Sem danes za foro naredila testek ker sem ga glih našla med pospravljanjem in je bil -... ma sigurno če ne druga sem ga prehitro delala ker tukaj imam napisano za 34 dan nazadnje pa sem jo imela 39. dan... imam pa sedaj mir pred testi ga bom delala kasneje kot 18. 12... Držim pesti zate da bo +!! Boš tak prej šla lulat kot jaz (ponovno) ja po teoriji si noseča pa se vse znake Mas. Men je dons mal padla spet. Testa pa ne delam k me zmer razočara in ga bom delala šele po zaostanku v
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 8:19:08
|
|
|
|
mamica8
|
Jutro vsem... vsem nosečkam, vidim da vas je kr nekaj...počasi se bliža dan tudi za moj upam sicer da je ne bo...itak pa sem že test naredila v petek ko je bil ravno doma ...seveda en velik -...upam, da je vzrok prehitro...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 8:45:35
|
|
|
|
mamica8
|
No če bi še pol ure počakala nebi rabila prejšnjega posta napisat, namreč moja je spet tukaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 17:28:39
|
|
|
|
Dgirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica8 No če bi še pol ure počakala nebi rabila prejšnjega posta napisat, namreč moja je spet tukaj... Zto pa js ne delam testov k je samo stran vrzen čas. Itk zmeri pride. Moj dan je pa jutri. Upam da je ne bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 19:13:39
|
|
|
|
zeljka
|
Pozdravljene,sem cisto nova tukaj....niti pravega foruma ne najdem ali...upam,da mi lahko pomagate Zadnji dan M je bil 13.11.2013....12 dan sem sla k Dr.Resu na ultrazvok,dal mi je STOP inekcijo( imela sem enega zamrznjencka in je bil naravni ciklus)....29.11. sem zacela z jemanjem Prometriuma na 8 ur. 3.12. je bil prenos zarodka....na 8 ur jemljem 200mg Estima Ge-ista stvar kot Prometrium(koncno se dobi na recept)....17.12. delam test ( pri vseh prejsnjih umetnih oploditvah sem ob jemnju Prometriuma dobila M preden sem sploh imela moznost delat test)...zato me sedaj zanima ali Estima lahko povzroci,da mi M zaostaja? V petek zvecer sem na hitro naredila en nosecniski testek,vendar zal ni bilo 2.crtic. Je prehitro? Nekih znakov nimam...prsi me ne bolijo,slabosti ni....apetit kot vedno....mogoce celo manj kot ponavadi...sem pa zelooo utrujena in veliko spim... Prosim za kakersen koli odgovor... Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 19:38:32
|
|
|
|
Amelie*
|
Se vam lahko pridružim? M ne pričakujem 18.12. Trudiva se že 5. krog. Pri prvi nosečnosti je šlo v štirinajstih krogih. Nekako optimistično upam, da bo sedaj hitreje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 20:13:00
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica8 No če bi še pol ure počakala nebi rabila prejšnjega posta napisat, namreč moja je spet tukaj...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 20:14:30
|
|
|
|
tinncyka
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 15.12.2013 20:17:48
|
|
|
|
tinncyka
|
Amelie* in zeljka dobrodošli! zeljka po mojem boš najlažje našla odgovor na tvoje vprašanje na sosednji temi (IVF/ICSI november-december 2013)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 16.12.2013 9:33:10
|
|
|
|
tinncyka
|
Dan Kako ste? Meni se je MV spustil tako, da lahko v naslednjih dneh po mojem pričakujem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 16.12.2013 10:43:58
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: monsy oh punce moje da bi bilo tako enostavno,...vedno ko se odločim da bom drug dan test zjutraj naredila, se mi ulije,...tko da sem s testi že zdavnaj zaključila. Ko bo zamujala en teden (če bo), ga bom pa sigurno naredila. Nimam niti zalog testov več doma, tako sem pridna!! ...je pa res da december je že fajn lepo obarvan z monsy pri meni je bilo isto. In najhuje mi je bilo gledati tisto eno črtico na testu. Če je prišla M nikoli ni bilo tak hudo. Ker test pa greš delat z nekim pričakovanjem. Tako da te čisto razumem. Držim pa pesti, da je čez en teden ne bo, pa čez en mesec, pa še naslednjih 9
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 16.12.2013 10:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Imam samo eno vprašanje. CB sem delala sicer pred predvideno M. Ampak me zanima sledeče če nisi N pol se v okenjčku ne pojavi nič ali je lahko čisto tanka in rahla črtica? Malo sem zmedena ker na škatljici kaže brez a meni čisto rahlo tanko črtico navpično dol, ki se vidi z prostim očesom ... itak imam namen še čez nekaj dni delati ponovno test če M ne bo, ampak me zanima na čem sem ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 16.12.2013 11:13:03
|
|
|
|
mamica deklicam
|
za sigurno boš vedela, če počakaš na izostane M in se šele nato testiraš. Kaj več ti jaz ne znam svetovati. meni osebno se zdi neumno testiranje pred datumom predvidene M, sploh s CB, ker je tako zasoljena cena. Če že, potem s tistimi lističi, ki so poceni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 16.12.2013 11:18:17
|
|
|
|
tinncyka
|
se čisto strinjam z MD ... Anonimna kot si sama rekla, si prehitro testirala. sama že dolgo nisem delala CB na črtice tako da težko kaj povem ali sme biti črtica ali ne sme biti črtica pri negativnem,... vedno naredim BC ali pa FS. prvo dobiš v lekarni drugo v DM-u tako in oboje stane okoli 3-4€ notri sta pa 2 testeka. Na tvojem mestu bi počakala do izostanka, saj vem kako je ko ne moreš zdržati, tudi sama sem ne dolgo nazaj delala test iz samega firbca ampak ta poceni in imam sedaj mir pred testi, ga ne nameravam kupit dokler ne bo 4-5 dni zamujala ... čeprav slabo kaže ...
|
|
|
dobri možjeLelly28 RRKdo pri vas doma nosi darila v decembru?miklavž (
19%)
božiček (
34%)
dedek mraz (
0%)
vsi 3je (
16%)
2 dobra moža (
31%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!