Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 28.11.2013 20:05:55
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Marker
Pozdravljene,
še jaz bi se vam pridružila pri čakanju na čarobni . Enaga že mamo in si želimo še enega. Upam, da bo tokrat šlo hitreje, v prvo smo se kar natrudili skoraj 1,5 leta je trajalo. Tokrat je pa to prvi krog in zdajle bo v naslednjih dneh O. Ne pričakujem je torej okoli 15.12. Sem dva dni nazaj sanjala, da sem bila noseča in sem mojemu za božični večer dala za darilo testek...
Držim pesti za čisto vse!
Tako darilo bi tudi jaz rada letos dala
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 28.11.2013 20:12:00 >
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 30.11.2013 12:03:03
*masaja*
Upam, da konec decembra le ugledam Po koncu M bom spet začela s pitjem krvomočnice, upam, da bo imel moj sredi meseca čimmanj službenih poti Ne pričakujem je 29.12.
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 1.12.2013 15:45:22
MaryKate
Punce, najlepša hvala za dobrodošlico!
Morm pa priznati, da se po eni strani ful veselim (drugače se nebi spravila k delu ), po drugi strani me je pa na smrt strah Zaenkrat se sploh še ne zavedam, kako bo morebitni + obrnil moje življenje na glavo.
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 1.12.2013 16:18:48
zari
IZVIRNO SPOROČILO: MaryKate
Punce, najlepša hvala za dobrodošlico!
Morm pa priznati, da se po eni strani ful veselim (drugače se nebi spravila k delu ), po drugi strani me je pa na smrt strah Zaenkrat se sploh še ne zavedam, kako bo morebitni + obrnil moje življenje na glavo.
Ne skrbi saj boš imela mesecev časa da se privadiš, da boš MAMI . Življenje se pa spremeni vsaki, pa tud če čaka 5let na ta čarobni plus oz. , vendar na bolje .
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 1.12.2013 20:13:40
Lalola
MaryKate prav enako se počutim kot ti, fulll si želim a po drugi strani pa strah a bom znala delati z malo štručko . Bom pa prav tako razočarana, če ne bo + . Ampak bodimo optimisti vsem puncam za srečo!
RE: II pričakujemo DECEMBRA 2013 1.12.2013 21:08:39
Marker
Lalola in MaryKate jst tud ta mesec prvič ne pričakujem.... je pa to zame drugi otroček. Kaj naj rečem, ko pride, je vse tako naravno in kar vse gre :)
Da bi le vse dobile tega decembra. Veliko sreče vsem, zdaj pa že lahko odštevamo do prvih pluskov, ko je že december.