patrino -> RE: Črnec (9.11.2013 14:43:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Tudi jaz ne morem, da ne bi. Kako pa ves, da je tvoj tako blazno obdarjen in se ne tolazis tudi ti? Saj verjamem,da nisi bila v postelji samo s sedanjim, sam a nosis v posteljo meter s sabo, da ves pri cem si. Tu mislim, da ves tko o cm, ne o cem drugem. Posebej zate Mravljinček Ferdinand[sm=jezicek.gif]Sicer je bil moj komentar bolj tako- v smislu posredovanja stare šale, ki ponavadi rada kroži ob tovrstnih pogovorih, kjer se govori o dolžinah moških premoženj, pa vendar: Osebno ti žal ne morem veliko pomagati, ker v bistvu v reali nimam možnosti neke hude primerjave, glede na to, da se je moj dragi pripopal name in jaz nanj že v zelo zgodnjem najstništvu. Tako da sem končala s primerjavo še predenj sem sploh začela in kupila meter v ta namen. Moj je malo na boljšem , vendar mi po tem , ko sem ga sedajle zaslišala kot " bolj izkušenega" zatrjuje, da ne spadam v kategorijo slonic[sm=smiley36.gif]. Sama, ker se dobro ujameva "tam" predvidevam, da on spada med dinozavre[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|