ronja -> RE: Črnec (12.11.2013 14:25:26)
|
Pozabila na to zgodbo, sam se mi nekak zdi logično, da velikega štila ne moreš tlačit v majhno luknjo :-). Je logično, res pa je, da je vagina veliko bolj prilagodljiva velikosti kot penis - ta se samo ukrivi, ko potuje not, ker ga kosti stisnejo, tega do nedavnega niso vedeli. IZ povprečne vagine pride otrok s povprečno veliko glavico... Res da ne brez muk;), ampak pride pa. Tako da njihovi obsegi niso tako problematični, ker se vagina prilagodi. Dolžina je lahko problematična, če doseže predaleč namreč buta v jajčnik in to zelo boli in globina je lahko pri nas različna, ni pa tako velika varianca kot pri njih. Tak da nekaj ravno pravega:) Do zdaj sem imela samo slovane, pa še teh glih komi za množino:D, tako da nimam nobene pametne primerjave, so pa razlike v velikosti vseeno opazne, vsaj če si malo bolj raziskovalne narave (pa ni treba, da greš merit, čeprav so si jih oni ziher vsi zmerili;). Ti slovani so mi pač bolj dišali, vonj je pa meni precej ključnega pomena, kaj naj... Zato si tudi ne morem predstavljat zatreskanosti v filmsko zvezdo ali koga, ki ga ne vidim (voham) v živo. Kaj pa vem, če bi mi bil všeč... Se mi zdi pa vedno neumno, kadar vidim komentar v smislu: "važna je tehnika, ne velikost". KOt da se to dvoje izključuje - lahko ima oboje;). Kar se temnopoltih tiče, pa je treba upoštevat, da obstaja vrsta ras in niso vsi enako veliki, velikost delov je pa vseeno korelirana. In se na osnovi tega odločate za življenske družice... A je to res? Mogoče. Imam premali vzorec, samo eno samico:D. Resno pa mislim, da obstaja še en kup dejavnikov, ki jih ženske upoštevamo pri izbiri samca za parjenje in za ostat z njim - dokazano smo bolj izbirčne od moških. Moškim se recimo dokazano poveča nivo testosterona v slini in krvi, po tem, ko se pogovarjajo s punco - pa če jim je bila všeč ali pa ne. Ženske smo malo bolj triki. Ocenjujemo kup stvari in to je samo ena od stvari. Sicer pomembna, ampak ni edina;)
|
|
|
|