|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Črnec
9.11.2013 19:23:40   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Halooouser posted image Lili. neee nisem rodila s caaaarskiim. Samo vseeno se ti tisto ne raztegne za vedno. A ti imaš še vedno tako veliko kot med porodomuser posted image ??

Jaz sem imela carski rez....zato na moji ni spremembeuser posted image ......sem pa že od večih slišala, da tako ozka kot pred prvim porodom pa nobena ne ostane......baje obstajajo pa tudi ženske, ki se namensko odločijo za carski rez ravno iz tega razloga, da ostanejo ozke......

A da bi šla zato na CR , da bi ostala "ozka" user posted image O ljubi Jezus. No, seveda po porodu nisi čisto tak kot prej, pa ne toliko zaradi raztegnjenega dotičnega dela, kot zaradi razbolelosti in občutka, da spodaj nekaj ni vse ok. Pa s časom in seveda s pridnostjo pri izvajanju Kegljevih vaj vse postane takšno kot je treba. No, kaj sem že hotela reči...aja- torej- ženske , ki rodijo s CR niso take maherce pri izvajanju vaj za utrjevanje medeničnega dna, ker mislijo, da jim tega ni potrebno početi. Po njihovem mnenju pač delajo to le inkontinenčne tete, da ne porabijo toliko plenic. Ampak- punce te zadeve pridejo prav še za vse kaj drugega, kot le za trening proti nehotenemu lulanju. Poleg vseh drugih koristi, so te vaje krive tudi zato, da je moja Pikica takšna kot je treba. Vsaj moj dinozaver pravi takouser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.11.2013 19:26:22   
patrino
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: alda

probala nisem s črncem, ampak tistih par goličev,ki jih kdaj v kakem dokumentarcu o Afriki pokažejo se mi ne zdijo kaki extremi user posted image

Sploh, če gledaš dokumentarce o Bušmanih user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.11.2013 19:40:54   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
user posted image

Daj no, crknila bom od smeha user posted image  s čim sem si zdaj tega lepotca zaslužila?

ja to si ti - srna, ki ji je slon prevelik user posted image

btw, tisto ni noga
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.11.2013 19:58:14   
uškinamama
patrino

atrjuje, da ne spadam v kategorijo slonic . Sama, ker se dobro ujameva "tam" predvidevam, da on spada med dinozavre

Mhm. Tako kot pri naju dveh. Jaz sem ozka kot dvanajstletna devica on pa , ha on pa ima samo na glavici tetovirano " Uškinamamlavjuforeverendeverjutajnilitlbič"

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 9.11.2013 20:00:26 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.11.2013 20:22:01   
aknela123
user posted image , ajoj, ste odštekane! user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.11.2013 20:43:11   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

patrino

atrjuje, da ne spadam v kategorijo slonic . Sama, ker se dobro ujameva "tam" predvidevam, da on spada med dinozavre

Mhm. Tako kot pri naju dveh. Jaz sem ozka kot dvanajstletna devica on pa , ha on pa ima samo na glavici tetovirano " Uškinamamlavjuforeverendeverjutajnilitlbič"

user posted image user posted image user posted image user posted image O, šit ej crkujem od smeha tule -moj misli, da se mi je dokončno odpeljalo user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.11.2013 8:11:09   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Halooouser posted image Lili. neee nisem rodila s caaaarskiim. Samo vseeno se ti tisto ne raztegne za vedno. A ti imaš še vedno tako veliko kot med porodomuser posted image ??

Jaz sem imela carski rez....zato na moji ni spremembeuser posted image ......sem pa že od večih slišala, da tako ozka kot pred prvim porodom pa nobena ne ostane......baje obstajajo pa tudi ženske, ki se namensko odločijo za carski rez ravno iz tega razloga, da ostanejo ozke......

A da bi šla zato na CR , da bi ostala "ozka" user posted image O ljubi Jezus. No, seveda po porodu nisi čisto tak kot prej, pa ne toliko zaradi raztegnjenega dotičnega dela, kot zaradi razbolelosti in občutka, da spodaj nekaj ni vse ok. Pa s časom in seveda s pridnostjo pri izvajanju Kegljevih vaj vse postane takšno kot je treba. No, kaj sem že hotela reči...aja- torej- ženske , ki rodijo s CR niso take maherce pri izvajanju vaj za utrjevanje medeničnega dna, ker mislijo, da jim tega ni potrebno početi. Po njihovem mnenju pač delajo to le inkontinenčne tete, da ne porabijo toliko plenic. Ampak- punce te zadeve pridejo prav še za vse kaj drugega, kot le za trening proti nehotenemu lulanju. Poleg vseh drugih koristi, so te vaje krive tudi zato, da je moja Pikica takšna kot je treba. Vsaj moj dinozaver pravi takouser posted image

Tako je Patrino.....pomembo je, da je Pikica takšna kot je treba......ni nujno, da je takšna kot pred porodom, važno je, da je taka kot je treba.......user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.11.2013 0:54:33   
sombrero
Nekje sem bral, da se ženske podzavestno odločate za dolžino in širino. Tista, ki je po naravi bolj aktivna, rabi močnejše klobase, tista, ki ni pa bolj hrenovke... In se na osnovi tega odločate za življenske družice... A je to res? user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.11.2013 9:25:38   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Nekje sem bral, da se ženske podzavestno odločate za dolžino in širino. Tista, ki je po naravi bolj aktivna, rabi močnejše klobase, tista, ki ni pa bolj hrenovke... In se na osnovi tega odločate za življenske družice... A je to res? user posted image

Če gre za podzavestno odločanje, potem se tega pač ne zavedajo, I guess user posted image

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.11.2013 10:16:01   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Običajno podzavestno izberemo varno povprečje, ki ga ja tudi itak največ na razpolago.....kranjsko ali pa pasjo radost.....dobra stvar tudi je, da ju v sili tudi surovi lahko zaužiješ.....user posted image

(odgovor članu sombrero)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.11.2013 14:19:41   
ZmajTolovaj
AAAAAAAAAAAAAHAHAHAH crknla bom od smeha. Slon LOL. Se strinjam z Lulu, no. Za vsako rit palca raste LOL.
Drugač pa, ja sem probala. Nič posebnega.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.11.2013 14:25:26   
ronja
Pozabila na to zgodbo, sam se mi nekak zdi logično, da velikega štila ne moreš tlačit v majhno luknjo :-).

Je logično, res pa je, da je vagina veliko bolj prilagodljiva velikosti kot penis - ta se samo ukrivi, ko potuje not, ker ga kosti stisnejo, tega do nedavnega niso vedeli. IZ povprečne vagine pride otrok s povprečno veliko glavico... Res da ne brez muk;), ampak pride pa. Tako da njihovi obsegi niso tako problematični, ker se vagina prilagodi. Dolžina je lahko problematična, če doseže predaleč namreč buta v jajčnik in to zelo boli in globina je lahko pri nas različna, ni pa tako velika varianca kot pri njih. Tak da nekaj ravno pravega:)

Do zdaj sem imela samo slovane, pa še teh glih komi za množino:D, tako da nimam nobene pametne primerjave, so pa razlike v velikosti vseeno opazne, vsaj če si malo bolj raziskovalne narave (pa ni treba, da greš merit, čeprav so si jih oni ziher vsi zmerili;). Ti slovani so mi pač bolj dišali, vonj je pa meni precej ključnega pomena, kaj naj... Zato si tudi ne morem predstavljat zatreskanosti v filmsko zvezdo ali koga, ki ga ne vidim (voham) v živo. Kaj pa vem, če bi mi bil všeč...

Se mi zdi pa vedno neumno, kadar vidim komentar v smislu: "važna je tehnika, ne velikost". KOt da se to dvoje izključuje - lahko ima oboje;).

Kar se temnopoltih tiče, pa je treba upoštevat, da obstaja vrsta ras in niso vsi enako veliki, velikost delov je pa vseeno korelirana.

In se na osnovi tega odločate za življenske družice... A je to res?

Mogoče. Imam premali vzorec, samo eno samico:D. Resno pa mislim, da obstaja še en kup dejavnikov, ki jih ženske upoštevamo pri izbiri samca za parjenje in za ostat z njim - dokazano smo bolj izbirčne od moških. Moškim se recimo dokazano poveča nivo testosterona v slini in krvi, po tem, ko se pogovarjajo s punco - pa če jim je bila všeč ali pa ne. Ženske smo malo bolj triki. Ocenjujemo kup stvari in to je samo ena od stvari. Sicer pomembna, ampak ni edina;)

< Sporočilo je popravil ronja -- 12.11.2013 14:28:16 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?