Anonimen
|
Pozdravljene babuške , Sem bila 14 dni bolna, otečene bezgavke, pa potem alergija na antibiotik, tako da sem bila dvakrat ponoči na urgenci . Sicer še nisem čisto ok, toda saj bo . zbujanje ponoči - Morda samo ideja, kaj pa če se pikice zbujajo zato, ker jim je vroče? Jaz sem ugotovila, da Lili najbolj trdno spi, če spi bosonoga. Po navadi jo uspavam v štumfkih, ko zaspi, pa jih sezujem in jo dam spat brez, tako da spi samo v bodiju z dolgimi rokavi in zelo tankih hlačkah, ki nimajo pokritih stopal, da je bosa. GH - Mi smo sedaj kar redni, da dopoldne dobi pirino-proseno mlečno kašico, ki pa jo mešam kar z ovsenim mlekom, da ni ves čas na tem kravjem mleku . Čez dan enkrat ji dam še eno sadno kašico, ali samo banano ali banana-jabolko. Začeli pa smo tudi že enkrat z bučko in korenčkom, je vse ven popljuvala , malo bolje je bila bučka in krompirček, toda zelenjava ji ne diši najbolj. Pri prvi je bilo v začetku isto, toda je potem oboževala zelenjavo, jo je jedla kar surovo, kar se da jesti surovo. Pa, ko kaj jem, ji tudi kar malo zmeljem v ustih in dam malo za poskusit, samo pazim, da ne mesa, jajc in ostalih stvari, ki se ne smejo dati do 1. leta. Priznam, da sem sedaj drugič veliko bolj pogumna in kar malo "grešimo" (ji dam za poskusit omako z začimbami), toda delam po občutku. Zdi se mi, da čez dan vedno manj mara to mleko, da kar hoče jesti hrano, vedno ko mi jemo, ji slina kar teče iz ust . Sicer pa z žličko zelo lepo je, če ji je dobro, se kar smeji in odpira usta, tako je vesela, da lahko je kot velika punca . športni voziček - Mi ga bomo morali v kratkem nabaviti, saj naša dviguje glavo na previjalni že več kot mesec dni. Prav noče ležati včasih. Če se ji da, potem se zvije na bok in se celo včasih obrne na trebuščka (enih parkrat se ji je posrečilo ), sicer pa jamra in nam da vedet, da ji ni ok. Če ni utrujena, jo dam past kravice, zelo uživa, sicer pa je rada pokonci, smo jo že dali sedet in malo podložili z blazinami, čeprav vem, da bi me v razvojni kregali, toda tako je uživala in se smejala, prav videlo se je, da je ponosna nase . Hitim, ker se je zbudila iz popoldanskega spančka , NenaLena
|