marelcaspelca -> RE: Novembrčki 2013 (8.2.2014 19:15:08)
|
Tamara35, dobrodošla med nami [sm=smiley1.gif] Naša mala je sicer imela nekaj kolik, samo , kaj pa vem.... zdej sem mislila, da jih je spet dobila, pa je po enem tednu prenehalo. Sem se dala na dieto, pa ni nič pomagalo. Sem ugotovila, da v mojem primeru najbolj pomaga: SPROŠČENA MAMA [sm=jezicek.gif] Je pa prejšnje dni zgleda naročevala mleko... sem bila čisto obupana, da ga imam premalo, da je mala skoz lačna, ker je res sesala vsake pol ure, ponoči pa na uro do dve... [sm=smiley13.gif] No, sedaj se je umirilo, počasi prihaja nazaj v ritem, ko pa se dojiva je pa mleka toliko, da šprica povsod [sm=smiley36.gif] V torek imamo posvetovalnico, komaj čakam, me zanima koliko je zrasla. Imam občutek, da se je zelo potegnila, ker je kar na enkrat spet bolj suhcana... kaj pa vem, moj občutek pač :) Začnem pa naslednji teden s pisanjem diplomske naloge, me prav zanima, koliko bom dejansko lahko napisala dopoldne.... Upam na kakšen nedeževen dan, da jo lahko pošljem na sprehod s taščo, vsaj za tisto urico, urico pa pol... Sedaj imamo meni zelo všečen ritem spanja.... Zaspi že ob 6:30, potem se enkrat ali dvakrat zbudi ponoči, ob petih ko se zbudi (točna kot ura!!!!) jo sedaj previjem, ker potem kmalu kaka očitno.... in ob 6:30 sva spet pokonci. zbudi se deset minut prej ali potem, jaz ne vem, kako je lahko tako na uro [sm=smiley36.gif] Ko maj pojem zajterk, jo umijem, podojim, potem pa mala zaspi za kakšne 3/4 ure, nato pa konec s spanjem do zvečer :( no, to mi ni preveč všeč, ampak vsaj ponoči spi. Mogoče dvakrat ali pa trikrat zadrema za max 15 minut, to ja pa tudi to! Sama pa zelo ne mara biti... moram bit skoz v isti sobi kot je ona, drugače je grozen jok. pa ne rabim se ukvarjat z njo, samo videti in slišati me mora, pa je zadovoljna. Tako da jo pač s seboj nesem na WC, da se mi ne dere tačas, ker to pa ne zmorem [sm=zmeden.gif] Tako, dovolj za danes... Lahko noč [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|