*zvezdica zaspanka* -> RE: Novembrčki 2013 (23.1.2014 21:04:48)
|
naša spi čisto različno (mislim, da je edina rutina, ki jo imamo, večerno kopanje in priprava na spanje, pa jutranje preoblačenje, vse ostalo je zaenkrat še odvisno od dogajanja) ... včasih cel dan skoraj nič, tako da zvečer že komaj gleda (in je jok, ker je tako zmatrana), včasih pa spi tudi po par uric. zjutraj se nahraniva, preoblečeva, jaz pozajtrkujem, se spet podojiva in potem malce zadremlje (včasih, ne pa vedno). načeloma ima daljši spanec nekje med 13. in 16. uro (kako dolg, je pa čisto odvisno spet; danes je recimo spala 3 ure, s tem, da se je vmes zbudila in bila lačna). popoldan pa včasih malce podremlje (če prej ni). zvečer gre spat med 20. in 21. uro. sem pa ugotovila, da jo moram nujno podojit iz obeh dojk - zadremlje mi na prsih, ko jo prestavim se predrami, ampak potem se stisne v svoj rokav, malce pocmoklja in zaspi (pa še dlje spi takrat [sm=smiley20.gif]). sedaj sicer dopoldan in popoldan potelovadiva za 10-15 min in potem ponavadi zaspi za kakšne pol urice. kaka drugače kar pogosto, vsaj 2x/dan; da nekaj dni ne bi, se še ni zgodilo, pa uh, saj ne vem, kaj bi to prineslo - že sedaj je včasih jok in stok, ko se pripravlja, da bo napolnila pleničko [sm=smiley13.gif] danijeladejan, odlična novica [sm=bravo.gif]
|
|
|
|