|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2013
23.1.2014 16:26:49   
reza1
user posted image Danijeladejan. Super da ni treba čiščenja!

Kakanje je pri nas zadnji teden tudi le na 2 dni (prej pa minimalno 2x na dan), ampak takrat ko je, je ta kakec od sred hrbta pa do popka user posted image Tko da bi jo učasih najraj kr pod tuš nesla user posted image

Mene pa zanima, kolko kej vaši otročki čez dan spijo? Tamalo sem komaj zdej uspela uspavat-je bla budna od 7 zjutri user posted image evo, takoj ko natipkam-jok user posted image Upam, da ji bo zdej duda pomagala. Večerno uspavanje je pa sploh projekt- včeraj sem jo dojila od 17-18, pa potem od 19-20 in še od 21-21.30, potem je pa končno zaspala. Kot da se ne more najest (mleka imam dovolj, ker sm si probala potem še počrpat, pa sm načrpala še 20ml)

(odgovor članu Danijeladejan)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.1.2014 17:38:31   
penica
Moj že od začetka drugega meseca (zdaj je 3,5 meseca) spi dopoldne enkrat ali dvakrat po 20 minut in popoldne cca 2 uri v vozičku v dnevni sobi (pod pogojem, da smo prej zunaj, če nismo, potem odsmrči slabo uro). Zvečer ga dam pa spat med osmo in pol deveto, zjutraj se zbudi nekje med pol osmo in pol deveto (ponoči enkrat do dvakrat za hranjenje - smo na AM, sem dojila samo en mesec). Vem, da je tole precej idilično in pobožno upam, da bo trajalo.user posted image

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.1.2014 20:34:57   
tintin
moja punči pa spi ponavad v vozičku (2x po uro, uro in še malo)...doma pa malo drema, ampak mora bit sred dogajanja...v sobi, v tišini nikakor.zvečer pa noče zaspat ob dojenju...jo podojim, potem jo pa malo ponosim (ene 5-10 min) in ko trdno zaspi (test z rokico: če jo primeš in spustiš je čist mehka) jo odložim v zibko...včasih 2-3x:)

(odgovor članu penica)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.1.2014 21:04:48   
*zvezdica zaspanka*
naša spi čisto različno (mislim, da je edina rutina, ki jo imamo, večerno kopanje in priprava na spanje, pa jutranje preoblačenje, vse ostalo je zaenkrat še odvisno od dogajanja) ... včasih cel dan skoraj nič, tako da zvečer že komaj gleda (in je jok, ker je tako zmatrana), včasih pa spi tudi po par uric. zjutraj se nahraniva, preoblečeva, jaz pozajtrkujem, se spet podojiva in potem malce zadremlje (včasih, ne pa vedno). načeloma ima daljši spanec nekje med 13. in 16. uro (kako dolg, je pa čisto odvisno spet; danes je recimo spala 3 ure, s tem, da se je vmes zbudila in bila lačna). popoldan pa včasih malce podremlje (če prej ni). zvečer gre spat med 20. in 21. uro. sem pa ugotovila, da jo moram nujno podojit iz obeh dojk - zadremlje mi na prsih, ko jo prestavim se predrami, ampak potem se stisne v svoj rokav, malce pocmoklja in zaspi (pa še dlje spi takrat user posted image ). sedaj sicer dopoldan in popoldan potelovadiva za 10-15 min in potem ponavadi zaspi za kakšne pol urice.

kaka drugače kar pogosto, vsaj 2x/dan; da nekaj dni ne bi, se še ni zgodilo, pa uh, saj ne vem, kaj bi to prineslo - že sedaj je včasih jok in stok, ko se pripravlja, da bo napolnila pleničko user posted image

danijeladejan, odlična novica user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 23.1.2014 21:07:26 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.1.2014 7:40:32   
november2010
Hej punce, se še jaz malo javljam.... običajno kar pozabim na rr, ker velikokrat nagaja, pol pa kar nimam veselja it sploh gor... zato smo se tudi z mamicami novembrčkov 2010 "preselile" na FB....

Spanje.... Naš fant je zaenkrat še vedno zaspanec.... čez dan na tri ure je, po hranjenju je kako urco buden, potem slabi dve urci oddrema... potem spet je, buden, zaspi... :) Razen ko ga dam v voziček, tam je pa sposoben tudi po tri ure v kosu spat.... Zvečer gre spat okrog pol devetih/devetih in se običajno okoli treh zbdudi za pojest in zaspi nazaj še do kakih šestih, ko itak vsi vstanemo, da se ta velki fantje spakirajo za v službo/šolo/vrtec.... Zdele že od mal čez sedem spi.... Tako da zaenkrat se nič ne pritožujem... :)

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.1.2014 7:47:53   
november2010
Velikost - našmu fantu se ful mudi rast in je težkokategornik :) Pri enem mesecu je imel 59cm in 5800 (se pravi 2kg več kot ob rojstvu), zdele ne vem kolk je velik težek vem da je dobrih 6 kg pa pol.... Konfekcijsko mu oblačim 68 in mu je kot ulita.... tako da sem cunjce 56/62 že zdavnaj vse pospravla in morala v nabavo po nove zaloge ker sem imela samo do 62 zalogo, ker sem si itak mislila, da bo to vsaj za kake 4 mesece prav prišlo... :)

Moram pa tudi povedat da sva 5 dni bila na pediatrični - bronhiolitis. :( Revček je bil full bogi z vsemi tistimi cevkami... bil je pa na infuziji in kisiku ter inhalacijah.... zdaj je že ok in upam, da se to ne ponovi več.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.1.2014 21:28:09   
reza1
Evo, dans morm pa pohvalt našo punco-je spala popoldan cca 2 uri v kosu, pa oddremala ene tričetrt ure prejle, zdej po dojenju je pa očitno zaspala user posted image Gre hitreje večerno uspavanje, če ni preveč zmatrana user posted image Jo pa nič kej dost po rokah ne nosim, ker ji nekako ne paše. Neki časa že, tolk da kupček podre, pa še malenkost dlje, potem pa jo odložim in ji je čist ok user posted image Da se umiru preteguje na vse strani. Zaspi pa ponavadi z dudo, in ko trdno zaspi, dudo izpljune-to je pa pri nas merilo za trden spanec user posted image

november2010, mate pa res "težkokategornika" user posted image Glede velikosti smo pa mi zdaj na cunjah št. 62, 56 ji je čist pretesna. Ampak te št. so mi pa včasih "kr neki"-a niso cm povsod enako veliki?! Eni bodiji 62 so ji kot uliti, eni pa -normalno- malenkost preveliki, ker ma pupika 55 cm.
Uf, tale bronhiolitis user posted image Trenutno se mi zdi da kr mrgoli virusov...

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 232
27.1.2014 15:07:12   
alin10
Pozdravljene!
Upam da se vam lahko pridružim, čeprav smo rojeni 7.12., vendar decemberčkov ne najdem nikjer. Imamo pa punčko in še eno 7-letnico doma.
Zanima pa me, kako je s kakanjem pri vaših malčkih. Se polno dojima in kaka samo na cca. 7 dni, pa še to ne nevem koliko. Nas pa zelo mučijo krči.
Lp

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.1.2014 21:10:09   
tintin
naša kaka cca 4x na dan še vedno...isto polno dojena. Če kaka poredko, pomeni, da ima dober izkoristek mleka:)

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.1.2014 8:32:53   
Danijeladejan
Pozdravljene!
alin10-dobrodošlauser posted image Tud midve sma polno dojeni pa je danes 14 dni kaj ni kakala.Včeraj sma bile pri pediatrinji, jo je stehtala(skrb je bila da je moje mleko premalo hranljivo, ampak ni,) v 14 dneh se je zredila za 300g kar je polna kapa,ker naša ima malo zalogeuser posted image .Celo jo je pretipala, trebušček ni napet in tak kot je napisala tintin, zgleda da vse lepo prebavi.Meni je pač rekla da naj na dan spijem tri litre tekočine, od tega pol litra mleka in naj čimveč počivam takrat ko počiva tud mala.Si bom prizadevala vse to, ker si želim da mleko obdržim še kar nekaj časa, ni ga čez dojenje, za mene in malo, tak da...Dala nama je pa svečko in če še danes nebo kakala je rekla naj ji dam svečko, drugače pa nič narobe.Torej naša ima zdaj pri dveh mesecih in pol 5480g.Res pa je da naša ni imela nič več krčev kot takrat ko je kakala vsak dan.
Vreme nam ni najbolj naklonjeno za sprehajanje, upam da bo ta zima čimprej mimo. Drugače pa tud naša mala čez dan še ogromno spi, ko se zbudi se najema, previjema, se razbrca, čeblja na veliko, potem pa je že preutrujena. Spi pa vsaj eno uro v kosu, popoldne tudi tri.Imamo srečo, res je zlato dete.Kolegica ima namreč fantka, starega tri tedne in že od prvega dne ne vejo kaj je spanje, sploh ponoči, mali ima zelooo močne kolike in sploh nič ne spijo. Prav smilijo se mi, ker vem da ko si že čisto izčrpan je to groza.Saj smo tud mame samo ljudje in telo preprosto rabi počitek.
Lepo bodite in tipkajte kajuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.1.2014 9:08:42   
alin10
Ste me kar malo pomirile s tem kakanjem. Se mi pa kar smili, ker se cel dan napenja, da ji končno uspe. Posvetovalnico imava pa komaj 12, tako da bomo kaj več vprašali.
Mi tudi še kar spimo, ponoči od 3 do 5 ima pa ponavadi kar težave. Pa bo že, ko bodo malo zrasli.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 236
28.1.2014 12:40:09   
Danijeladejan
No naša ni imela posebnih težav ker ni kakala, prdala je pa ful.Krče je imela v enaki meri kot od prvega dne,res minimalne.Smo ji pa zjutraj dali svečko in je kakala za 14 dni nazaj.kak bo naprej pa bomo spet vidliuser posted image Upam da bo vseeno malo bolj pogosto kakala.Drugače pa je nama pediatrinja najprej svetovala da ji naj dam sladkane kamilice vsako jutro na tešče.Dva deci vode prevreš, namočiš vrečko kamilic v vodo samo za tak dolgo da se voda pobarva, pa žličko sladkorja not.Samo naša ni bla preveč navdušena nad čajem, tak da smo bolj malo pošlukali tega čaja in verjetno posledično tudi pomagalo ni.

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.1.2014 13:24:36   
reza1
ja, kakanje je kokr kdaj. Včasih na 2 dni, se je zgodilo da 3 dni ni, pa je potem dva dni zaporedoma spet kakala. Ne vem, nimam pojma kako to ona prebavlja. Ko se pokaka je ponavadi tko lačna, da se ne nasiti samo z dojenjem in ji moram dodat še cca 70ml načrpanega. Tko da mam zdej kr skoz zaloge v skrinji/hladilniku. Mi je pa patronažna rekla, da če več časa ne kaka, tm od 5 dni dalje, da naj ji skuham čaj, ampka da dam ogroomno sladkorja - se je pohecala, da mora žlica skor pokonc stat. Ne sam eno žličko, kot pravi danijeladejan. Tko da ne vem, zaenkrat nam še ni blo treba tega probat.

Ponoči pa mala super spi, od 7,5-8 ur v kosu, tko da sm k user posted image user posted image Zdej jo sicer dajem prej spat (če ji uspe zaspat), tko da začnemo ob 7 z uspavanjem. Časih zaspi že pred 8, učasih pa nikakor ne zaspi in se matramo do 22 user posted image Krčev pa na srečo nimamo.

Neposredna povezava do sporočila: 238
30.1.2014 10:35:31   
marelcaspelca
Meni se pa zdi, da je naša spet krče dobila :( Joj, prou hvaležna sem za vsako prespano noč. ker tole par noči je bila pa res kriza...
Če je nič ne matra mi spi tudi 9 ur v kosu... niti me ne moti, če se večkrat zbudi za jest, samo da potem nazaj zaspi... zadnje dni pa.... zadnje dni pa se prvič zbudi pred polnočjo, jo nahranim, zaspi, jo odložim in čez dve minute...krik! potem to traja kako uro, pa zaspi. Malo čez dve se ponovi v hujši obliki.... ponavadi do štirih je samo kričanje in prdenje.. potem pa mi2 zaspiva do okoli osmih, mož pa ob petih pokonci za v službo:(
No, danes je bilo že bolje, je vsakič nazaj zaspala, razen od štirih do petih je bila budna, samo ni jokala, sem jo samo slišala, kako cmoka in kako se smeji... :) Potem je pa spet jedla in zaspala. sem brala, da nekatere otroke lahko krči matrajo do šestega mesca. tiste mamice, ki imate že več otrok, kakšne so vaše izkušnje?

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.1.2014 11:03:41   
alin10
Pri nas zgleda noč podobno, do 2-3 še nekako, potem pa do 6 nič kaj spanja.
Prva ni imela sploh krčev in sva lepo spali, tako da nimam izkušenj s tem - vse do zdajuser posted image
Koliko pa ste kaj zunaj z vašimi malčki zdaj, ko je bolj slabo vreme?

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.1.2014 11:21:56   
marelcaspelca
Jaz v ta sneg ne rinem. Tudi če dežuje ne grem ven, ker sem mnenja, da pod dežno prevleko nima kaj veliko od "svežega" zraka.

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.1.2014 11:24:56   
*zvezdica zaspanka*
dobrodošla alin10 user posted image

ja, pri nas je zadnje čase tudi kar pestro ponoči. teden ali dva nazaj je spala že tudi po 8 ur v kosu (od 20h do 4h) potem sva se nahranili in je spala do 7.30, tako je bilo par dni, potem pa je počasi zmanjševala, tako da danes je spala od 21h do 2h (včeraj še celo manj), potem sva se nahranili ... iiiin žurka user posted image ponoči se zbudi zgleda tako naspana in dobre volje, da se smeji, kriči, blebeta in na vsak način želi pritegniti najino pozornost (in seveda ji uspe, ker je tak cukr, da se ji moraš nasmejat in jo malce ogovorit) ... ampak potem traja kakšno urico, da zaspi. včasih sicer jo dam v posteljico, pa kmalu zaspi, včasih še malce počeblja, se mi je pa že dvakrat zgodilo, da si je tako rokice v usta tiščala, da je bruhnila user posted image
mi pa zadnjih nekaj dni spi čez dan precej, nvm mogoče je krivo vreme, ali pa to, da vsak dan 2x po 10 minut delava fth vaje, upam pa, da ne bo kakšnega virusa, ker je menda trenutno obupno stanje ... ravnokar mi je zaspala kar na blazini user posted image mogoče tale poskok v rasti pri 3m tudi kaj prispeva k "podiranju rutine" user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 30.1.2014 11:27:01 >

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.1.2014 14:59:26   
reza1
Jaz vozičkam skoraj vedno. Če res full dež pada, potem ne, pa danes se tudi preskočila vozičkanje, ker skoz sneg pada.

Danes sem aktivirala vrtiljak z musko nad postlo in se čudim mali: gleda, čeblja, se smeji in maha na vse pretege user posted image Prav lepo jo je opazovat. O spanju pa ne duha ne sluha user posted image

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.1.2014 15:01:41   
sara1986
UGODNO Globinsko temeljito čiščenje preprog- na domu

Vsem mamicam, ali tistim ki to boste želim čim lepše materinstvo..
Ker vemo, kako pomembno je okolje v katerem živijo naše štručke in koliko pršic je v naših jogijih in tepihih, vam po akcijski ceni nudim ugodno čiščenje.

Z vrhunskim globinskim sesalcem vam očistim tepih, sedežno garnituro, vse vrste preprog, tapisona, itisona.. Globinsko čiščenje jogijev, s profesionalno krtačo, ki nadomesti stepanje.. Čiščenje s profesionalnimi čistili in čistilcem Sakura.

ugodno 20 EUR

saracolpa86@gmail.com ali 031 661 380

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.1.2014 18:01:45   
tintin
jaz grem ven skoraj vedno, vozičkam tud če rahlo dežuje ali sneži, dam gor dežno prevleko in je...ima ke dobro luknjo in pride zrak zraven...nažalost moram pa ven v vsakem vremenu (hodim po starejša dva v šolo in vrtec - na srečo imam oboje next door), v dežju grem tud z vozičkom, danes po snegu sem šla pa z boba (sleepy) wrapom...mala je bila v kombinezonu, zeblo je ni, zaspala je po parih korakih. Menim pa da je za otroke fajn svež zrak, tud če mal pada...vsaj pol urce naredi čudeže. ...če pa spi še vedno ko prideva v stanovanje jo pa dam v spalnico kr v kombinezonu in odprem okno.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.1.2014 18:03:50   
tintin
aja s krči jaz nimam nobenih izkušenj (hb...), fanta jih nista imela, Ajda je pa imela mal težav, ki so ob moji opustitvi mleka in ml. izdelkov ter coliprevu izzvenele. zdaj že tud pojem kak jogurt, pa je ok.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 246
31.1.2014 8:16:07   
alin10
Midve tudi greva na zrak, če ne drugače v voziček in pred vrata, če le ne dežuje preveč. Se mi zdi, da kar lepo zaspi in ji paše malo spremembe.
Mi tudi moramo v šolo in smo do zdaj malo strice porabili, potem pa bo treba vsako jutro v avto in v šolo. Bomo videli, kako bo. Upam, da ne bo preveč ledeno zjutraj.
Krče tudi še vedno imamo, ne glede na to kaj pojem. Sem tudi dala mleko po večini iz prehrane, pa ni nobene razlike. Pa še težko kaka - mogoče je to povezano.
Probale sma z sladko vodo zjutraj, pa je bilo nekaj malega. No počasi se bo verjetno tudi to uredilo.
Hodi katera na telovadbo z malčki? Me zanima, kako to zgleda. Midve boma šle verjetno pogledat konec februarja. Zdaj še kar veliko spi čez dan in ne vem, kako bi bilo jo tam zbudit. če je nenaspana pa zvečer več ne more zaspat in kriči in jo je zelo težko umirit. Se ti kar zasmili.
Uživajte in se veliko cartajte.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 247
31.1.2014 10:06:53   
reza1
tintin, kje pa si naročila to bobo? Sm se še sama navdušila, da bi probala user posted image V takemle res ne mislim vozička vn vlačit.

alin10, jaz hodim z malo na telovadbo in se mi zdi super user posted image Zjutraj jo podojim, podreva kupček, se malo pocartava, potem pa gremo v avto. Po parih prevoženih metrih mala že spi. Nasploh je dopoldan kar zaspanka. Do telovadbe imava cca 5 minut z avtom, tako da jo potem tam zbudim, ampak se nič kaj dost ne pritožuje. Najprej je razgibavanje/ogrevanje, potem pa sledijo vaje. Nekatere nama uspe izvesti, nekatere pa samo gledam, ker mala protestira in se tolaži na joški/v naročju in jih potem doma izvajam z njo. Vadba traja cca 45minut/1 x tedensko.

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 248
31.1.2014 10:48:55   
mala zirafa
Evo me spet nazaj.Vidim da ste kar aktivne tu gor.Mi smo z dopusta s smučanja.Naj povem da nama je uspelo smučat z večjo hčerko in njeno sestrično na Voglu, babica je pa čuvala malega in zelo uživala.Problem je blo mleko ki se mi je nabiralo, ampak sem si ga v času kosila v koči stisnila v wc oz. razbremenila.drugače je bil ful priden, nič jokal, verjetno tudi zato ker se je skozi nekaj dogajalo v stanovanju in se je zabaval.
Imeli smo se prekrasno,, zaužili ogromno kisika in svežega zraka, mali je pa samo spal.In seveda se mu je je bioritem oz. rutina popolnoma porušila.Sedaj gre spat že ob 18.00, se zbudi po polnoči za jest, najhuje pa je okoli 4h ko pljuva dudo ven in hoče sesat bradavico do jutra.Več ne vem kaj naredit ker sem potem vsa zaspana.V nasprotnem primeru se pa zelo razjezi.Ima tako močan glas, prav neverjeten za takega majcenega otrokaz odstavljanjem. Me je že zdaj strah kako bo z odstavljanjem.

Glede kakanja naj povem da mi kakamo po vsakem obroku in posledično nucamo ogromno količino plenic.Krči ga mučijo občasno, niso še čisto izzveneli.Opažam pa na oblekcah, da so mu že premajhne in sem tudi jaz spakirala velik zalogaj.

Res je cukr ko hoče z nasmehom pritegnit pozornost, pa vse posnema za nami.Zdaj se pa zanimam za znakovni jezik za dojenčke.Ga je že katera prakticiralaNa sprehode hodimo ko je suho.Komaj čakam na kašice.

Nikakor se ne morem spravit telovadit.Rada bi se spet lotila Montignacove diete, pa se težko odločam, ker se je treba vsemu sladkorju odreč.
Toliko za zdaj.

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
31.1.2014 10:50:41   
*zvezdica zaspanka*
reza v kakaduju v mc šiška jih prodajajo (Boba Wrap v Kakaduju), jaz sem jo tam kupila, mislim pa da se jo da naročiti tudi preko spleta. je pa po navodilu pediatra zaenkrat še ne uporabljam - menda tile trakovi niso tako dobri, kot priporočajo (od rojstva naprej v pokončnem položaju ipd.).

medve sicer ne hodiva na telovadbo, imava pa fizioterapijo in potem te vaje vsak dan doma delava (10-15 min), pa zraven dodava še malo miganja in zibanja in raztegovanja user posted image sem pa malce poizvedovala o plavanju z dojenčki (dif organizira) - a katera pozna? je katera bila? sicer je šele od 6m naprej ...

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 31.1.2014 10:54:21 >

(odgovor članu reza1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?