puncica -> Moja tamala me ne mara :( (15.9.2005 9:49:06)
|
Ker forum družina in odnosi ne deluje se bom tu izpovedala:
Evo zdaj smo v vrtcu 14 dni in rezultat.
MAMI JOKA!!!!!!!
Razlog je ta, ta teden je tamala čist razštelana, v vrtec jo vozi ati in od ponedeljka se samo na njega vesi, jaz ne obstajam, predvčerajšnjem sem celo jokala, saj je nisem smela previt, ne dat za jest, ne igrat se z njo. Primer: ji dam banano za jest, jo vzame in da atiju, da ji jo bo on, dal, drugače se dere ko zmešana, potem se greva igrat, vzamem knjigico rečem da ji jo bom prebrala, kaj naredi vzame knjigico in jo da atiju, naj on bere. Ja kaj pol sploh še jaz delam tu, skratka solze kr lijejo, ko jo vzamem v naročje se mi dere ko zmešana, pa sam ati ati ati ponavlja, pa še tepe me po glavi, jaz pa vsaj žalostna. Ati ne more nič naredit še preoblečt se ne more ko pride domov, jaz pa ko sem sama z njo ne vem kaj naj naredim, ker je vse samo jok in ATI, ati, ati, ati, to se dere celo popoldne.
Sej nikol me ni ne vem kako oboževala in vem da je to prehodno, a počutim se totalno nesposobno, da me še lastn otrok ne mara. Upam da bo spet imela tudi mene vsaj malo rada, kdaj bo rekla mami - ob svetem nikoli verjetno sam ta ati ati ati, sej vem da mi nosečniški hormončki nagajajo , sam celo popoldne se sam jočem, ker tamala noče bit pri meni, ne vem kaj je z njo, kot sem rekla se počutim se čist nesposobno. Večina otrok ima najraje mamice, pri nas je drugače, pol pa še vsi pravjo kako fajn mamico ima in v smehu kažejo na atija. Jaz pa spet čist poklapana, res da tega ne pokažem takoj a mi je ful hudo. Boste rekl da kako sem lahko ljubosumna na moža, ker se tolk ukvarja s tamalo, jo kr nosi in se igra z njo. Sej vem da je vse to krasno in mi je všeč da je tako družinski človek, na katerega se res lahko zaneseš ko se gre za otroka ampak potem se pa jaz počutim takoooooo nesposobno.
No tako mogla sem se izkašljat, vsaj malo boljše mi je
|
|
|
|