Moja tamala me ne mara :( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BARBARA R. -> Moja tamala me ne mara :( (15.9.2005 21:42:03)

puncica, bogica si. Ne vem kako te naj potolažim. Pri nas je ravno obratno. Ves čas je bolj navezana name, sedaj ko hodi v vrtec pa še bolj. Tretji teden uvajanja ima mož dopust. Eno uro in pol, od odhoda iz vrca in do mojega prihoda iz službe, je jokala in nergala. Samo skozi vrata sem stopila in usta do ušes, tudi moja. Čisto fino se mi zdi. A, ko je ne morem niti iz naročja odložiti, da bi vsaj kosilo pripravila, je pa že preveč....Eni tako, drugi drugače trpimo. Bo že kako. Upam, da tvoja žalost čimprej mine !

karmy -> Moja tamala me ne mara :( (15.9.2005 21:53:37)

jau jau... kadar pa je mali z mano pa ne šmirgla nobene ženske okol... pa se tako trudim da bi tud z drugimi tetami igral...ampak ne...mami zakon pravi...čeprav je fajn ampak upam da ga bo minilo...

hvala bogu k ati pride se pa obesi na njega...mam pol jzt mir...no ja nekaterih stvari pač ne sme ati delat ampak mami...spravlat ga spat...

niki5 -> Moja tamala me ne mara :( (16.9.2005 16:12:45)

Predvsem poskušaj to jemati čim bolj neprizadeto. Vem, da je težko, ampak otroci to čutijo in ponavadi še bolj kontra kot bi mi želeli odreagirajo.
Pri nas imamo ravno obratno situacijo in je tudi ta včasih težka (za oba), ampak midva mu ne dava izbire in če se je odločil oči da ga bo uspaval ne popustiva, čeprav mali sili k meni. Otroci poskušajo od katere meje lahko gredo, mi smo pa tisti ki mu jo postavimo.

Čim manj se obremenjuj (predvsem pa v takem ipadi ne pokaži spremembe v vedenju in se delaj kot da ni nič), glej na to da je fino da lahko oči prevzame punčko, tako se boš lahko ti več posvetila dojenčku ki pride.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]