Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Moja tamala me ne mara :( 15.9.2005 21:42:03
|
|
|
|
BARBARA R.
|
puncica, bogica si. Ne vem kako te naj potolažim. Pri nas je ravno obratno. Ves čas je bolj navezana name, sedaj ko hodi v vrtec pa še bolj. Tretji teden uvajanja ima mož dopust. Eno uro in pol, od odhoda iz vrca in do mojega prihoda iz službe, je jokala in nergala. Samo skozi vrata sem stopila in usta do ušes, tudi moja. Čisto fino se mi zdi. A, ko je ne morem niti iz naročja odložiti, da bi vsaj kosilo pripravila, je pa že preveč....Eni tako, drugi drugače trpimo. Bo že kako. Upam, da tvoja žalost čimprej mine !
|
|
|
|
Moja tamala me ne mara :( 15.9.2005 21:53:37
|
|
|
|
karmy
|
jau jau... kadar pa je mali z mano pa ne šmirgla nobene ženske okol... pa se tako trudim da bi tud z drugimi tetami igral...ampak ne...mami zakon pravi...čeprav je fajn ampak upam da ga bo minilo...
hvala bogu k ati pride se pa obesi na njega...mam pol jzt mir...no ja nekaterih stvari pač ne sme ati delat ampak mami...spravlat ga spat...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?