Passion -> Nosečnost? (25.10.2013 8:45:18)
|
Pozdravljene mamice in tiste, ki to še boste [sm=bravo.gif] že več časa berem vaš forum :) pa sem se odločila, da vam pišem, ker me zanima vaše mnenje. [sm=bravo.gif] Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 23.9. ampak ta je bila čudna, blaga in je trajala samo 2 dni. Ker mi je bilo to čudno, sem se odločila, da naredim test, ki je pokazal [sm=rozacrtici.gif], s tem, da je bila druga res tanka. No, smo bili že vsi veseli in presrečni [sm=bravo.gif] potem pa sem naredila še en test dva dni kasneje, ki je pokazal samo eno črtico [sm=smiley19.gif]. Problem pa je v tem, da mi sedaj menstruacija zamuja že 4 dni. Prvi test sem naredila 1dan po zaostali menstruaciji in je bil negativen, oziroma dokler je test moker pokaže negativno, v roku pol urce do ene urce pa se prikaže še ena blaga črtica. To sem slučajno opazila, ker sem test pustila na polici. Hmmm... potem sem pa test ponovila danes, se pravi 4.dan po zaostali mentsruaciji in je še vedno negativen, s tem, da se je spet narisala črtica takoj, ko test ni tako moker. Delala pa sem test First sign. Vem, da po 10min rezultat ni zanesljiv, ampak prej se mi nikoli niso narisali dve črtici, četudi sem na test pogledala čez par ur. Bega me pa tisti prvi test, ki je bil pozitiven in to da nimam menstruacije [sm=smiley1.gif] Sem bila že sto procenta da sem [sm=nosecka.gif], ker me je tako špikalo v jajčnikih, prsa so me začela bolet in še ostale znake sem imela. Sem bila že čisto vesela in zato mi je res čudno, da mi FS pokaže negativno. Naj poskusim še s kakšnim drugim testom? Hvala vsem za odgovore :)
|
|
|
|