mala_miš -> RE: Nosečnost? (14.3.2014 18:33:47)
|
Živjo! Še ena tistih, ki nestrpno čaka [sm=rozacrtici.gif], pa jih kar ni in ni ... no, ta mesec mogoče še najbolje kaže, saj se mi je danes zjutraj, 31. dan ciklusa, pokazala na testu še ena zelo nežna in komaj vidna črtica - jutri naredim test še enkrat, potem pa bo kar bo. [sm=smiley1.gif] Glede tega čaja lahko iz prve roke povem da pomaga - pila sem ga mesec pred prvo nosečnostjo (ko sva se po SS trudila več kot eno leto)in rodila zdravega otročka, tako da gotovo ima pozitivne učinke! Tudi sedaj ga pijem že več kot en mesec ... in upam, da bodo rezultati[sm=nosecka.gif] ... Da se ga kupiti tudi preko spleta, samo pobrskat je treba[sm=smiley2.gif]. Sicer pa ne čutim nobenih zelo izrazitih znakov nosečnosti (če to je?!), samo včasih se mi hecno ulije in vsa iz sebe drijam na wc in ugotovim, da imam samo povečan izcedek[sm=zmeden.gif]. In nič mi ne gre od rok, že drugi dan - karkoli se lotim, ali mi sploh ne uspe, ali pa se sredi postopka naveličam (predvsem kar se gospodinjenja tiče) - pa ne vem, če bi to lahko bil ravno znak nosečnosti, prej pomladanska utrujenost[sm=smiley36.gif]. Držim pesti za vse, ki se trudite in upam, da nas bo še letos veliiiko zibalo[sm=bravo.gif].
|
|
|
|