zaspancek1 -> RE: Je to za kupit? (24.10.2013 15:23:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Neala Tako, da moje mnenje: ne rabi bit glih Stokke in je stolček lahko ravno tako super. Mora biti Stokke!, da dete ne bo imelo traume ! [sm=smiley36.gif] Ah, j.b.g., moji so že zatravmirani, ker so najprej imeli te tazanič.[sm=jezicek.gif] Se to potem vsaj malo popravi, ko kupiš Stokke? [sm=jezicek.gif] Ma, saj ne trdim, da so vsi drugi zanič, vem (ja, žal iz lastnih izkušenj), da je pa ta z linka pa res slabe kvalitete. Ok, v začetku, ko otrok še ne počne drugega, kot pa sedi - takrat še gre. Ko pa začne stol uporabljat za lestev, pa se hitro obrabi in postane nestabilen (ker poličk ne moreš več fiksirat, ker so preveč nagrižene ob robovih). Les je absolutno premehak in da bi jaz stopila gor - ni šans, polomim stol in sebe. Skratka - verjamem,da obstajajo drugi dobri stoli, samo tale res ni za drugega, kot za gledat. Stokke je pač preverjena kvaliteta - pravzaprav imamo en tak stol (še preden sem sploh vedela, da je to pravzaprav Stokke, ki je neka huda firma) pri mojih starših že 27 let, pa je še vedno super in še jaz rada sedim na njem, moja otroka pa itak. Kupljen je bil takrat v Stolu (ki ga je delal za Švede) in nikjer nima znaka Stokke.[sm=smiley36.gif] Skratka - ta stol z linka ni kvaliteten in je škoda denarja zanj.
|
|
|
|