zaspancek1 -> RE: Je to za kupit? (24.10.2013 22:25:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxi mama Ja je. Mi ga mamo že četrto leto pa je ok, sestra pa ima dva in sta tudi ok. Če je poceni še ni nujno da ni dobro. Kaj se potem vse vozite v mercedezih? Ko bom mela za mercedeza dnar bom pa stokke kupila ;) No takle je moj:www.trgovina-teddy.si/index.php/otroska-oprema/stolcek-za-hranjenje/lesen-stolcek-za-hranjenje-detail Glej,nihce ne trdi, da so vsi stoli, razen stokkeja zanic. Samo mi imamo tocno s taksnima zelo slabe izkusnje. Ni napaka v modelu, pac pa materialu - lesu, ki je vsaj pri nasih dveh bil cisto premehak Da je stol prakticno unicen po slabem letu, ni ravno znak kvalitete. Poleg tega pa mislim, da ne pricakujem prevec, ce bi rada, da tak stol zdrzi tudi odraslo osebo(ne pretezko, seveda). ker nekateri, tudi vecji otroci se vedno uporabljajo tak stol tudi za pisalno mizo. Ker ce je tisti nas 27 let star stol se vedno stabilen, da se brez tezav usedes, pa prav tako so po izkusnjah drugih stabilni tudi drugi stoli(tale iz Ribnice npr.), ne vem, zakaj bi se morali zadovoljiti s stolom, ki ne prenese vec, kot pa malega otroka(ki pa tudi ne sme prevec plezat po njem). Me pa resno zanima, ce si preizkusila v praksi kako se obnese, ce ga uporabis kot lestev? Najbrzne, ker ne bi zdrzal. Pa ce ga uporabljate samo za male otroke, ki jih posadis v stol, sami pa ne lezejo nanj in ga premikajo? Kar se pa tice stabilnosti stolov - vsak stol se lahko prevrne, pa to niti ni tako tezko, zato pa pac mora biti otrok pod nadzorom. Cisto tehnicno gledano je malenkostna razlika med obliko z in npr to priblizno a (tezisce pa to), vseeno pa mislim, sta oba stola lahko cisto ok (doker je le material ok).
|
|
|
|