Bluegirl -> RE: Julijke 2014 (11.11.2013 18:24:48)
|
Živjo[sm=smiley1.gif] Dobrodošle in ČESTITKE vsem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Ne vem, katera je omenila, da so znaki kar izginili. Pri meni je podobno. Prejšnji teden je bilo vsega po malo: tiščanje v trebuhu, rahla slabost, utrujenost, napete prsi. No, ta teden, ko sem po svojih izračunih vstopila v 6. teden, pa samo še polne prsi, skoraj nič špikanja, tudi slabosti[sm=zmeden.gif] Saj ne vem, a mi je prejšnji teden tudi psiha bolj delala (so se simptomi čudežno začeli po tem, ko sem videla [sm=rozacrtici.gif] na testu) ali kaj... Te pa malo zaskrbi, ja. Še dobro, da imam pregled že 26., ko bom šele dopolnjenih 7 tednov. Najprej sem bila kar malo jezna, ker me je sestra tako kmalu naročila, sedaj pa bom vsaj prej videla, če je vse okej. Sicer pa nič čudnega, da me je tako kmalu naročila, če moji zmešano dolgi ciklusi in zadnja menstruacija pred tremi meseci lahko lažno dajo videz, da sem že 3 mesece noseča[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Punce, vsem pošiljam [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]. Si moramo zapomnit, da je vsaka nosečnost drugačna in da odsotnost/pristonost znakov ne pomeni nič. Kar bo, bo, sedaj je delo narave, me se moramo samo prepustit[sm=smiley2.gif] Lep pozdrav[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|