Bluegirl -> RE: Julijke 2014 (14.1.2014 13:38:26)
|
Zdravo, punce[sm=smiley1.gif] Pozdravljene vse nove[sm=bravo.gif] Joj, kako me veseli, da se na forumu spet kaj dogaja. Sicer sem si za potrebe FB ustvarila profil, a še nisem razkrila svojih osebnih podatkov. Ker pa to do punc ni fer, razmišljam, da bi izstopila in ostala samo na forumu. Sploh ne vem, zakaj me daje ta paranoja[sm=smiley36.gif] A mi je razkrivanje osebnih stvari tako odveč, čeprav vem, da gre za zaprto skupino in je vse zaupno. Me prav zanima, kakšno je kaj vaše mnenje o tem? Po drugi strani pa nimam veliko časa in mi je lažje prebrati zgodbe na forumu. Ko pridem na FB, je že vsaka objava pokomentirana[sm=smiley1.gif] Chikititha, mene tudi dajejo glavoboli[sm=smiley13.gif] Sem že vzela tudi kak lekadol, ker se je vleklo in sploh ne končalo. Upam, da mine, in to kmalu. andreja83, jaz jem vse[sm=smiley36.gif] Zaradi boljšega občutka sem se do sedaj izognila tatarcu. Drugače pa jem tudi paštete in hrenovke in še kaj, kar spada v kategorijo prepovedanega (po nekaterih standardih). Vse z vrta se dobro umije (pa to se itak vedno, ne samo sedaj). Kakšno surovo meso se mogoče zdi tvegano, kaj drugega pa ne vem, če. Moram reči, da glede tega (presenetljivo) ne kompliciram in ne poslušam drugih (predvsem tistih iz skupine ljudi, ki menijo, da se moramo izogibati 3/4 hrane). Kaj ste še povedale? Aja, glede mazanja, jaz sem si kupila dm-ovo olje Babylove mama, sth like that[sm=smiley1.gif] Se vsak večer na hitro namažem. Dvomim, da bo kaj pomagalo, ker moja koža ni elastična (imam že strije po bedrah[sm=smiley13.gif]). Trebušček počaaasi raste. Ko se najem/zvečer, sem videti kot v 5. mesecu, drugače pa je le rahlo izbočen. Se še ne vidi kaj dosti. Se veselim, da se bo[sm=smiley36.gif] Drugače pa samo upam, da se vse nadaljuje tako, kot je treba - to je glavno[sm=smiley1.gif] Nuhalna je tudi za mano, vse okej, super je bilo[sm=bravo.gif] Novico sva razširila družini in najbližjim prijateljem, je bilo res fino[sm=smiley1.gif] Kupovala nisva še nič, bom še malo počakala, nekaj bom dobila. To je to[sm=smiley1.gif] Lepo se imejte, pazite nase in na svoje marsovčke[sm=smiley36.gif] Se beremo...
|
|
|
|