Bluegirl -> RE: Julijke 2014 (8.1.2014 8:15:21)
|
Živjo, punce! Me tako zelo veseli, da forum še le ni čisto zamrl[sm=smiley1.gif] Mi je veliko ljubši kot FB. Sem prebrala, kar ste napisale. Zapomnila si nisem veliko[sm=smiley36.gif] Čestitke vsem za uspešne preglede in srečno vsem, ki čakate, da zopet vidite svoje pikice. Tudi sama sem imela ta teden NS in je vse okej, sem pomirjena[sm=smiley1.gif] Sem bila pa čisto raznežena, ko sem opazovala, kako se mali premika, celo kolcalo se mu je, res hecno[sm=smiley1.gif] Moje počutje se začenja rahlo izboljševati (upam, da se nisem prehitro pohvalila). Napihnjenost je manjša, prebava se ureja, še vedno sem utrujena, a mi je malo manj slabo. Upam, da bo šlo v tej smeri naprej. Sem pa bila te tri mesece čisto neaktivna, komaj sem opravila tiste ta nujne stvari. Pa razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi se vpisala na kakšno telovadbo. Bo katera od vas tudi hodila? andreja83, meni je ginekologinja rekla, da se je (odkar so začeli tako preverjati okužbo s toksoplazmozo) srečala samo s 5 takšnimi primeri. Vsi so bili napoteni naprej na zdravljenje in se je vse srečno končalo. Upam, da te to kaj pomiri[sm=smiley1.gif] Tudi sama okužbe še nisem prebolela in upam, da je ne staknem ravno sedaj. didikaa, jaz na srečno nimam nekih težav s spanjem. Razen nočno obiskovanje wc-ja me moti. Mogoče bi pred spanjem spila kakšen čaj, ki pomirja? No, verjetno bo katera imela kakšne bolj pametne nasvete[sm=smiley1.gif] Midva bova novico počasi raztrobila naokoli. Do sedaj sva bila kar tiho, zdaj pa je že čas[sm=smiley1.gif] Lepo se imejte, se beremo...
|
|
|
|