Anonimen
|
Pozdravljene, julijke Uf, kar ne morem verjet, ampak včeraj popoldne sem naredila test in je pokazal črtico, sicer bolj rahlo, a dobro vidno Sem brez besed, se še navajam na to. Tudi s fantom sva bila cel popoldne bolj tiha, od šoka Trudila sva se par mesecev, a imam sama pomešane in dolge cikle, tako da je dejansko uspelo v prvi ovulaciji. Sem pa imela kar nek očutek. Ne znam pojasnit Včeraj je bil 13. dan po O in me je test premamil. Konec tedna naredim še enega, za zihr, potem pa se naročim na pregled. Povedala nisva še nikomur. Bova kar malo počakala. Drugače pa nekih posebnih znakov nimam. Ko mislim za nazaj, pa je res, da sem bila prejšnji teden zeeelo utrujena, pa nič takšnega nisem počela. Imam raaahlo občtljive prsi, pa spodaj me na trenutke vse tišči. No, danes se mi celo zdi, da mi je rahlo slabo, a nisem 100 %, da tega ne dela psiha Grem pa v naslednjih dveh tednih na službeno potovanje, tako da močno upam, da se bom v redu počutila. Joj, sem pozabila: iskrene čestitke tudi vsem vam, drage bodoče mamice! Se že veselim druženja z vami in držim pesti, da se naše nosečnosti dobro iztečejo
|