|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2014
25.11.2013 12:17:52   
cilkag
Pozdravljene ! Mene kar stisne pri srčku ko vidim kaj nekatere doživljate. Veliko vas je že te slabe izkušnje dalo skozi in zato me res kar groza prime koliko je tega :/
Se kar bojim da to doživim tudi sama. Objem prav vsem, bodite močne in pozitivno naprej user posted image

(odgovor članu speluska)
Neposredna povezava do sporočila: 301
25.11.2013 12:33:48   
lilalo
Danes sem imela pregled.

Otroček je, srček pa že nekaj časa ne bije. Zakaj pa verjetno ne bom nikoli vedela user posted image

Najhujše bo zdaj, ko moram na splav, v družbo tistih ki nočejo svojih pikic obdržat, jaz pa se mu moram odreči... Meni je tako hudo, ko mi nikoli še ni bilo. user posted image user posted image user posted image Svet se nama je sesul...

Nočem vas strašit punce... pobožajte svoje trebuščke v mojem imenu. Mogoče pa se nama bo spet kmalu nasmehnila sreča... na to sma čakala skoraj leto dni user posted image pa smo jo še prehitro izgubila user posted image

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 302
25.11.2013 12:41:40   
tupi
user posted image user posted image user posted image res te razumem! Sem dala to skozi pred poletjem. user posted image Isto je bila z mano v sobi punca, ki je na lastno željo prekinila nosečnost. Ne smeš misliti na to, to je njeno življenje in njena odločitev, pri tebi je pa narava poskrbela za selekcijo, je bilo sigurno z otročkom kaj narobe in narava pač ni dovolila, da se rodi.
Naj te malo potolažim, da boš po prekinitvi sigurno hitreje zanosila, velika večina jih po tem res hitro zanosi. Poskusi se zmenit za prekinitev s tabletko, pri meni je bil ta način super. V akcijo greš lahko že kar po prvi svoji kvavitvi, ker ni posega v maternico, je skoraj tako, kot bi šlo za ss. Moraš pa vzeti v zakup, da se včasih vse ne sčisti dobro in potem pač naredijo še čiščenje. Je pa vredno poskusit. Drži se in verjemi, da bo na koncu še vse dobro! Tudi ti boš dočakala svojega otročka. Srečno!

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 303
25.11.2013 12:42:10   
cilkag
Lilalo user posted image nimam besed ki bi te potolažle..bom pa močno stiskala pesti da bo kmalu spet plusek in bo takrat vse dobro do konca..verjemi da bouser posted image takrat pa se nam le oglasi. Velik objem in pozitivno naprejuser posted image

(odgovor članu lilalo)
Neposredna povezava do sporočila: 304
25.11.2013 13:07:07   
Klavirka
Lilalo, resnično mi je žal. Ne morem si predstavljati kako hudo mora biti user posted image

Adele, kako je pa pri tebi? Si dobro?

Pri meni so se slabosti zmanjšale. Podnevi mi je minimalno slabo in normalno delam, zvečer pa malo več, ampak je rajsko v primerjavi s prejšnjim mesecem. Upam, da tako tudi ostane. Speluska in Dolgolasa, čestitke!!!

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 305
25.11.2013 13:23:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image vsem ki trepetate za svoje pikice.
Sama sem tudi polna strahov glede na pretekle nesrečne user posted image
Mislim da še nikoli v življenju nisem bila tako vesela slabosti, bolečih prsi, špikanja v trebuhu. Dok je to se tolažim da je s pikico vse OK. Seveda pa komaj čakam da prebrodimo prvo trimesečje in se skrbi malo poležejo, in upam da se ne ponovi zadnja izkušnja.

(odgovor članu speluska)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
25.11.2013 13:32:56   
butt3rfly
grozne novice user posted image user posted image user posted image js že imam svoj 1. UZ za sabo, ma me je še vedno tolko strah user posted image nevem, kaj podoživljate in boh dej, da tega tudi ne ugotovim. držim pa pesti, da se bo nekega dne tudi za vas vse na dobro obrnilo user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
25.11.2013 14:05:22   
Twinči
Lilalo, zelo mi je žal in upam, da bosta lahko šla naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 308
25.11.2013 14:07:45   
Ulalaa
Lilalo, žal mi je da se je tako izteklouser posted image user posted image nosečnost je poleg neizmerne sreče in veselja tudi nenehno trepetanje in skrb za naše pikice, tako da sem sama začela verjeti v naravo in prepustila da opravi svoje. Upam in verjamem da se ti čimprej spet nasmehne sreča in zagledaš plusekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
25.11.2013 14:16:47   
puncka.
Lilalo zelo mi je zau zate! Posiljam ti en velik user posted image . In da potem hitro zagledas novi plusek.

Adelle kako pa si ti?

Jst se zadnje dni pocutim ko zogaa, pa z prebavo mam probleme. Prej se mi je to zelo uredilo, ker sm fitness redno obiskovala. Upam, da zdej ko zacnem spet malo sportat, da se to spet uredi.. Drugace pa se pocutim super. Kako ste ostale?

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 310
25.11.2013 14:17:32   
belugica
lilao, žal mi je... Upam da bo za vaju kmalu spet posijal sonček.user posted image Zelo klišejsko, pa vendar - vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, čeprav tega trenutno ne vidiš. user posted image

(odgovor članu Ulalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 311
25.11.2013 15:18:13   
rolkica
lilalo: žal mi jeuser posted image
želim, da vama čim prej rata ponovno...user posted image

(odgovor članu belugica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.11.2013 16:27:16   
Adelle
Ojla punce...

lilalo draga, žal mi je za tvojo izgubo in verjemi mi, vem kako se počutiš. Nobena beseda te ne bo potolažila, zato ne bom nič drugega rekla kot samo: glavo gor.

Punce, hvala za vašo skrb zame.. Danes zjutraj sm šla k svojemu ginekologu in prišlla domov še bolj zmedena...Naredil mi je UZ, 10 min je vrtal in vrtal ker ni mogu nič najdet. Potem je reku da nekaj le vidi ampak da ne ve točno kaj...Reku da je da bi se iz tega znala naprej razvit g. vrečka al pa tud ne. Bil je zelo nesiguren... Svetoval mi je počivanje, nič odnosov, jemat še naprej Estimo in čakat..... Če do naslednjega ponedeljka ne prenehajo rjavi iscedki da se še enkrat oglasim v ponedeljek, če pa nehajo da počakam do 9ga k mam Reša. Glede negativnih testov je bil čist zmeden, češ da če je bil v četrtek pozitiven in bi slučajno bil splav, bi bila sobota prehitra da bi kazalo že negativno. Sploh pa mi je reku da splav verjetno ni (itak za zihr ne more vedt....) ker ne krvavim veliko, nimam bolečin v trebuhu in podobno... Za kaj več pa itak moram počakat... Danes je reku da je itak prehitro da bi se kaj vidl... Po ZM naj bi bla noseča 4 tedne, ampak ker sem imela ET 7. 11. je možno da je bila vgnezditev pozneje in da sem zdej noseča zgolj 10 dni... zato se naj ne bi nič vidl na UZ.

Ne vem kaj misliti... me je sicer mal pomiril ker po njegovih besedah naj ne bi bil splav v igri vendar... test je bil negativen, znakov nimam več...user posted image user posted image Joške me sploh ne bolijo več, pa so me une 2 dni fuul bolele čez noč... slabo mi pa tudi ni sploh več...

A mate kej pametnega za povedat mi? Zmešalo se mi bo....user posted image Iscedke mam pa rjave sam takrat k si dam vaginalete oziroma 1 uro zatem. Pol jih nimam več do naslednje vaginalete.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 313
25.11.2013 16:43:10   
ela23
Lilalo, user posted image user posted image user posted image

Adelle, močno močno upam, da ima tvoj G prav in da ti izcedki ne pomenijo splava. Edino kar ti preostane je, da počakaš en teden in greš potem preverit, kako nosečnost napreduje.
Meni se je pred tremi tedni dogajalo podobno. Imela sem rjav izcedek, prsi so me povsem prenehale bolet in en cel večer sem prejokala, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Zjutraj sem šla do G, ki je z UZ videla GV in nejasne obrise ploda, tako da sem morala čez en teden UZ ponoviti, takrat pa se je že videl srček. user posted image Rjav izcedek sem imela okrog 14 dni.

Jaz na tvojem mestu ne bi čakala do 9., ker se ti bo že en teden vlekel predolgo. Res je, da si v zgodnji fazi ne moremo pomagati z ničemer, lahko pa si pomirimo živce.

Poskušaj si čim bolj zapolniti misli s čim drugim in nikar ne beri forumov - jaz sem prebrala vse kar se je dalo in daleč od tega, da bi me potolažilo. user posted image

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.11.2013 16:43:33   
Adelle

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, spol user posted image

1.7.
Anchika89, 25 let, okolica Mb, 3user posted image , 1user posted image ,user posted image
Jasy, 31 let, Pomurje, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Dolgolasa, 25 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
2.7.
Daisy dee, 27let, Radovljica, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
butt3rfly, 29 let, Celje, 4user posted image , 3user posted image , user posted image
Klavirka, 37 let, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
3.7.
Belugica, 26 let, Laško, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
Zvezdica***
4.7.
5.7.
Klemy82, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
6.7.
Ela23, 24let, Dolenjska, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
7.7.
Ajedat, 35let, okolica Lj, 4user posted image ,1user posted image , user posted image
8.7.
9.7.
kozoroginja2, Koroška, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
10.7.
11.7.
12.7.
Jastra, 26let, Posavje, 5user posted image ,2user posted image ,user posted image
13.7.
cilkag, 28 let, Primorska, 2user posted image ,1user posted image ,user posted image
speluska, 26 let, Notranjska, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
14.7.
Tupi
15.7.
16.7.
17.7.
Rolkica, 31let, Mengeš, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Anonimen user posted image , 32let, 2user posted image ,1user posted image , user posted image
18.7.
Honey*, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
Ulalaa, Koroška, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
19.7.
20.7.
Anonimenuser posted image , Krško (okolica), 2user posted image , 0user posted image ,user posted image
SamoTi, 30let, Ptuj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image
Tinkabinka, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
21.7.
22.7.
Puncka, 24let, Koper, 1user posted image ,0user posted image , user posted image
Anonimna,6user posted image ,2user posted image ,user posted image
23.7.
24.7.
25.7.
26.7.
EnaPika, 2 user posted image , 1user posted image ,user posted image
27.7.
28.7.
29.7.
Adelle, 27 let, okolica Lj, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image
30.7.
31.7.
x.7
Ceca1, 33let, Maribor, 1user posted image ,0user posted image ,user posted image
Twinči, 37let, Ljubljana, 4user posted image ,2user posted image ,user posted image
Tiziana124
TINA02, 3user posted image ,3user posted image ,user posted image

< Sporočilo je popravil Adelle -- 25.11.2013 16:57:39 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.11.2013 16:50:40   
Jasy
Za mene popravite spol, saj še nobena ne ve kaj bo, torej user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 316
25.11.2013 16:57:03   
Adelle

user posted image

NOVEMBER:

25.11.
Klemy82
28.11.
Ela23

DECEMBER:
3.12.
Ajedat
4.12.
Tinkabinka
cilkag
5.12.
Ceca1
6.12.
Jastra
9.12.
Honey*
zeuso
Adelle
speluska
10.12.
Belugica
12.12.
Anonimen
puncka.
19.12.
Rolkica
Klavirka
25.12.
kozoroginja2
26.12.
SamoTi
27.12.
tiziana124
28.12.
Sakica

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 317
25.11.2013 17:04:24   
Adelle
Jasy, se mi je zdel da je prehitro, ampak sm jst itak sam prepisala od prej user posted image Evo popravla... Če neki ni v redu na seznamu povejte da popravim... drugače pa tisti ki niste gor mi prosim napišite vse podatke, ker nimam polnih podatkov. Pa še ena prošnja, če se vam da sam pomembne stvari kot je recimo naslednji pregled al pa podatki za seznam boldirat ker mi je težko brat vse kar piše da izvem kdaj je kakšen pregled...

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Lilalo, user posted image user posted image user posted image

Adelle, močno močno upam, da ima tvoj G prav in da ti izcedki ne pomenijo splava. Edino kar ti preostane je, da počakaš en teden in greš potem preverit, kako nosečnost napreduje.
Meni se je pred tremi tedni dogajalo podobno. Imela sem rjav izcedek, prsi so me povsem prenehale bolet in en cel večer sem prejokala, ker sem bila prepričana, da je vsega konec. Zjutraj sem šla do G, ki je z UZ videla GV in nejasne obrise ploda, tako da sem morala čez en teden UZ ponoviti, takrat pa se je že videl srček. user posted image Rjav izcedek sem imela okrog 14 dni.

Jaz na tvojem mestu ne bi čakala do 9., ker se ti bo že en teden vlekel predolgo. Res je, da si v zgodnji fazi ne moremo pomagati z ničemer, lahko pa si pomirimo živce.

Poskušaj si čim bolj zapolniti misli s čim drugim in nikar ne beri forumov - jaz sem prebrala vse kar se je dalo in daleč od tega, da bi me potolažilo. user posted image

Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Ela, si me prav razveselila in malo potolažila...upam da bo tudi pri meni tako dobro se izšlo... včeri sem cel dan prejokala, ker sm bla prepričana da je konec. Sej zaenkrat nič ne kaže da bodo izcedki nehali, tko da... v ponedeljek bom pomoje kr šla k ginekologu... čeprav se bojim da mi bo reku da je še zmeri prezgodi...

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 318
25.11.2013 17:18:55   
ela23
Pušenjak pravi, da je treba med dvema pregledoma vedno počakati en teden, ker je v tem času napredek že opazen. Jaz mu kar verjamem. :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.11.2013 17:38:26   
kozoroginja2
eto mene, da se še malo javim... danes sem imela 2 pregled, vse ok, pikica raste, je velika že 11 mm user posted image . izvedela sem tudi, da sm Rh neg. tako, da bomo potrebovali kasneje injekcijo (je grozen občutek, če veš, da bi lahko škodila svoji pikici). naslednji pregled imam 23.12, takrat enkrat bom verjetno imela tudi nuhalno (se moram naročiti ta teden).
vsem želim čim manj slabosti in neprijetnih dogodkov... Držim pesti za vse nas user posted image
pikice pa naj hitro rastejo user posted image

(odgovor članu cilkag)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.11.2013 18:02:17   
estejty
dolgolaska iz kje iz ok. celja si? imava na isti dan pdp

(odgovor članu Dolgolasa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.11.2013 18:35:41   
butt3rfly
IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Ojla punce...

lilalo draga, žal mi je za tvojo izgubo in verjemi mi, vem kako se počutiš. Nobena beseda te ne bo potolažila, zato ne bom nič drugega rekla kot samo: glavo gor.

Punce, hvala za vašo skrb zame.. Danes zjutraj sm šla k svojemu ginekologu in prišlla domov še bolj zmedena...Naredil mi je UZ, 10 min je vrtal in vrtal ker ni mogu nič najdet. Potem je reku da nekaj le vidi ampak da ne ve točno kaj...Reku da je da bi se iz tega znala naprej razvit g. vrečka al pa tud ne. Bil je zelo nesiguren... Svetoval mi je počivanje, nič odnosov, jemat še naprej Estimo in čakat..... Če do naslednjega ponedeljka ne prenehajo rjavi iscedki da se še enkrat oglasim v ponedeljek, če pa nehajo da počakam do 9ga k mam Reša. Glede negativnih testov je bil čist zmeden, češ da če je bil v četrtek pozitiven in bi slučajno bil splav, bi bila sobota prehitra da bi kazalo že negativno. Sploh pa mi je reku da splav verjetno ni (itak za zihr ne more vedt....) ker ne krvavim veliko, nimam bolečin v trebuhu in podobno... Za kaj več pa itak moram počakat... Danes je reku da je itak prehitro da bi se kaj vidl... Po ZM naj bi bla noseča 4 tedne, ampak ker sem imela ET 7. 11. je možno da je bila vgnezditev pozneje in da sem zdej noseča zgolj 10 dni... zato se naj ne bi nič vidl na UZ.

Ne vem kaj misliti... me je sicer mal pomiril ker po njegovih besedah naj ne bi bil splav v igri vendar... test je bil negativen, znakov nimam več...user posted image user posted image Joške me sploh ne bolijo več, pa so me une 2 dni fuul bolele čez noč... slabo mi pa tudi ni sploh več...

A mate kej pametnega za povedat mi? Zmešalo se mi bo....user posted image Iscedke mam pa rjave sam takrat k si dam vaginalete oziroma 1 uro zatem. Pol jih nimam več do naslednje vaginalete.

na, držim vse pesti na rokah, ma še na nogah, če je treba, da ima tvoj dohtar prav in da boste imeli po PDP pač avgustovčka user posted image

moj naslednji pregled je načeloma 13.12.

< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 25.11.2013 18:36:51 >

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.11.2013 19:16:43   
Dolgolasa
Adelle, tudi jaz sem preživljala podobno zgodbo kot ti, imela 2 tedna rjave izcedke, pa nisem vedla al se bo obdržalo al ne. Misli pozitivno in upaj na najboljše, pa počivaj (če ne druga, vsaj veš da si dala vse od sebe, da bo vse OK) držimo pesti!

Estejty, jaz sem iz Rogaške,pa ti?

Drugače pa drage nosečke,jaz preživljam svojo nosečnost zelo dobro, nobenih znakov nosečnosti, nobenih bolečin in nobenih slabosti. Sam apetita pa je malo več kot ponavadi:) Edina slabost je, da že imam zdaj v 9t malce povišan krvni sladkor (5,4) in grem čez dva tedna spet na kontrolo k diabetologu. Drugače pa že veselo čakam na nuhalno svetlino 16.12 :)

Neposredna povezava do sporočila: 323
25.11.2013 19:24:10   
Dolgolasa
Adelle tudi jaz sem imela 2 tedna rjave izcedke, pa nisem vedela kako se bo izteklo. Sem pa poskušala bit čim bolj optimistična in upala na najbolje, pa tut počivala sem veliko (če ne druga vsaj veš da si dala vse od sebe). Upam na najboljše!

Estejty jaz sem iz Rogaške, pa ti?

Jaz preživljam svojo nosečnost super, nobenih znakov, nobenih bolečin in nobenih slabosti:) Sam apetita je malo več kot ponavadi:) Edina slabost je,da imam že zdaj v 9t malce povišan krvni sladkor (5,4) in moram čez 2 tedna na kotrolo k diabetologu.
Drugače pa že veselo čakam na nuhalno svetlino 16.12. :)

Neposredna povezava do sporočila: 324
25.11.2013 19:24:53   
Dolgolasa

[/quote]

(odgovor članu Dolgolasa)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?