uškinamama -> RE: RAZKRITO: Ultiva ni registrirana za uporabo v porodništvu! (10.11.2013 17:25:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Porod je ena cisto naravna stvar, ki jo lahko vsaka zenska izpelje na naraven nacin, brez raznoraznih kemicnih sredstev. Lahko, ce zeli...ce ne zeli pa pac ne. Njena odlocitev. In vsaka zenska sprejme tveganje glede na svoje postopke. Tveganje je ce vzames epi, ce vzames ultivo, ce gres na carski rez, tudi cisto naraven porod je tveganje...pa porod doma je tveganje. Vsak porod je tveganje. Jaz nisem za raznorazna lajsanja bolecin, ze obicna narkoza pri zobarju na mene full cudno deluje ( jap, nimam ravno velik bolecinski prag in me je vsak porod bolel ko sam hudic, sem vse zvezde videla) ampak jaz rodim hitro, prehitro.... Porod je bolecina ki mine, jaz veliko tezje prenasam glavobolje, pa zobobolje in taksne bolecine za katere nimam pojma kdaj se bodo koncale, za porod vem - ko bo otrok zunaj bo bolecina minila..in ker hocem da moje telo in glava pri porodu cimbolj sodelujeta sem vedno odbila vse te umetne snovi, pac niso zame... Je pa smesno kako razlicne smo zenske, nekatere takoj ko izvejo za nosecnost zacnejo razmisljati o protibolecinskih terapijah, spet druge pa se tega se spomnemo ne... Jaz imam okoli sebe full pisano druscino, moje frende so rojevale na vse mozne nacine - nekatere doma, druge v porodniscnicah na stolcku, pa v kadi, nekatere z epi, itd...pa ko se dobimo se nic ne skregamo ker pac - vsak naredi tako kot njemu pase. [sm=smiley1.gif] malo tolerance vam ne bi skodilo, a ne ? no tako, [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|