Paštetka
|
Jaz bom pa tako rekla. Samo ne kompliciraj in ne modruj s čudaškimi porokami, kot npr. samo ob svečah. Ja, itak, ti bodo vsi v faco lagali kako je super in oh in sploh in se ti delili nasmehe. Roko na srce, poroka ob svečah se sliši romantično, v praksi katastrofa, sploh, če mislita imeti hrano, glasbo ter več kot 8 povabljenih. Ti povem iz roke, ker je moj dragi igral na porokah in ja gosti so si najbolj takšne zapomnili. Ampak v slabem smislu. Zadnjič je npr. 1x ena imela namesto ansambla prijateljuco, ki je celo gostijo igrala romantiko na piano. Potem drugi modrujejo z morskimi jedmi oz. ala degustacijskimi krožniki ipd. Najbolj si bodo tvojo poroko zapomnili, če bosta vidva nasmejana, srečna, vesela. Poleg tega, verjamem, da si želita poroko vidva zapomniti. Ker jaz se porok samo spomnim, ko me je kje zeblo (pod šotorom), ko se kje niso razumeli sorodniki, ko je bila hrana zanič, ko se nismo najedli, ko se ni dalo plesat, ali ko je nevesta pošiljala ženinu bojne signale.. Si sploh ne predstavljam, da bi me nalagala, da grem h krstu, pa bi v bistvu bila poroka. Mogoče tebi darila ne pomenijo nič, ampak verjami, da ti bodo sorodniki želeli dati nekaj, da boš nekoč rekla, to mi je pa ta in ta kupil, dal ob poroki. Meni je to sicer brezveze, ampak tako razmišlja večina. Poroka, naj bo zabava v prvem smislu in ne prikrivanje, presenečenje ....
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 6.1.2014 18:21:14 >