Anonimen -> Poroka kot presenečenje (20.10.2013 12:00:23)
|
Niti slučajno ni za spolnost, vendar bi rada bila anonimna, da me kdo ne prepozna :) 2014 se bova poročila, to je fiksno. Tudi vsi že to vedo, naznanila sva tudi že mesec v katerem naj bi se poročila. 2014 se bosta poročili tudi moji dve sestrični, s katerima sem si recimo da blizu, no vsaj nedolgo nazaj smo si še bile :) in ker to za družino pomeni 3 poroke, bi vrjetno vse 3 rade, da si naše poroke, vsako za sebe zapomnijo. Sicer ne vem, kaj planirata sestrični ampak meni se je sredi lepega (ko razmišljam, kaj bo tisto, ki bo najino poroko naredilo posebno- poleg naju) utrne ideja, da bi pa bilo res odpičeno, če bi bila poroka presenečenje. Ne vem, npr. da družini in prijateljem neseva vabila malo pred kakšnim rojstnim dnevom, da naj pridejo na praznovanje. Ali pa da pripraviva kak piknik za vso družino in prijatelje. Da pripraviva npr. božično zabavo malenkost pred božičem... Skratka iščem neko krinko, da bodo vsi prišli, in da jim potem na tisti žurki, takoj ko se vsi zberejo, dava vabila za poroko, na katerih piše, da je ne vem, čez 1 uro civilni obred "tam in tam" in da upava, da se bodo udeležili. Kaj v tem smislu. Ima kdo kakšno idejo, da izpopolniva svoj načrt? Pač na tak princip približno. Bova zelo vesela. :)
|
|
|
|