ronja -> RE: Osebna prepricanja in starsevstvo? (14.10.2013 13:27:36)
|
Ce verjames sodnikom, verjemi tudi izvedencem iz stroke , ki so povedali, da je dete bilo izstradano. Sodnik pa vedno mora soditi po zakonu, ne glede na to kaj o zadevi osebno meni. Kot sem ze zapisala, pravo ni ujno in vedno pravica. Se strinjam s teboj, opozorila sem te samo na nekonsistenco, ker si v preteklosti zagovarjala, da moramo verjet sodnikom, da sodijo prav. Sama se strinjam, da ne sodijo vedno prav, baje pa če hočejo sodit po zakonih dostikrat celo ne morejo sodit prav (to se mi zdi sploh nesmiselno). Še vedno mi ni jasno, kako lahko izstradaš dojenega otroka? MIslim, saj pri 10ih mesecih preživijo komot samo z mlekom, to je dokazano v več študijah, ko so bili otročki alergični in so poizkušali s sistemom daljšega popolnega dojenja (izkazalo se je sicer, da je najboljši čas za dodajanje goste hrane 6-9 mesecev, kasneje se število alergij spet dvigne, očitno je pač eno okno v razvoju, kar alergologi še vedno priporočajo, pediatri pa po novem da že prej - ne vem, ali zaradi novih znanj ali samo spremenjenih smernic oz. ne vem, zakaj so jih spremenili). Če bi bila narava popolna, ne bi bilo evolucije... Ta namreč vztrajno popravlja naravine številne napake... POpolnosti v naravi sploh ni, ker nekaj, kar je popolno danes, v teh okoliščinah, bo jutri odveč ali celo napaka... Nikoli mi ni jasno, kako se vedno mešajo stvari, ki sploh ne pašejo skupaj. Ljubezen do narave nima veze s čimerkoli na linku... Astrologija in naravni porod skupaj... No, za člane te sekte se boš verjetno strinjala,d a bi bilo fajn, da bi jih kdo nadziral, ali peljejo svoje dojenčke k zdravniku... Čeprav bi morali starši to vedet - otroku to nič ne pomaga, če potem že nasrka...
|
|
|
|