yolly76 -> RE: Junijke 2014 (5.11.2013 8:02:51)
|
Ja, pa, ženske, kaj je sedaj to??!! To se pa že malo hecate. Joj, ste me prestrašile, me bo kar malo groza do pregleda, imam ga namreč danes. Imela sem ga 14 dni nazaj, prehitro in se ni videlo drugega, kot to, da je plod v maternici. Danes naj bi bilo bistveno drugače. Lahko tudi najhujše. Nekih posebnosti pri meni ni, slabosti na meji, pa opažam, da je tudi to izzvenelo, imam pa grozen apetit, oziroma, gledam na to, da imam želodec skoraj vedno zaposlen, mogoče tudi zaradi tega ne čutim nekih slabosti. Itak sem že vse življenje zelo ješča. Hodim še vedno normalno v službo, sem pa tudi sama, kakor pravite ostale, zvečer grozno napihnjena. Sem pa 8.teden. Joj, kar ne bom mogla dočakat pregleda. Sama edino, kar čutim vseskozi, so boleče dojke, pa tudi to ne konstantno enako vsak dan. Upam na najboljše. Bila sem tik pred tem, da začnem z umetno, pa je ratalo naravno, ker me je bilo umetne grozno strah, tako, da bi želela, da minejo stvari brez zapletov, na kar pa, na žalost, nimamo vpliva. Se beremo
|
|
|
|