ajčka -> RE: Junijke 2014 (28.10.2013 17:12:00)
|
Drage moje... Potrebujem kakšen nasvet, mnenje, če je katera mogoče imela podobno izkušnjo... Danes sem po zadnji [sm=hudicek1.gif] noseča 9t1d. Popoldan sem imela pregled, kjer pa ginekologinja ni videla NIČESAR! Rekla je, da ne more oceniti kje se nosečnost nahaja in sem dobila napotnico za v bolnico kamor grem jutri zjutraj na ponoven uz in odvzem krvi. Prav tako grem na odvzem krvi ponovno čez 2 dni, da bi izključila izvenmaternično nosečnost. Naj povem, da sem bila 14 dni nazaj na samoplačniškem pregledu pri drugi ginekologinji, kjer se je videl rumenjakov mehurček, plod v maternici in pa utrip, takrat naj bi bila noseča 7t1d, vendar je rekla, da je plod za en teden manjši, kar pa naj ne bi bilo ni nič takega. Tega svoji ginekologinji danes nisem povedala, ker sem se bala, da bi delala kakšne prehitre zaključke... Sem pa imela danes poln mehur, kar je tudi videla na uz, ni pa rekla, da bi to lahko oviralo, da nič ne vidi. Nič več mi ni jasno, saj ni mogel plod kar tako izginiti, naj povem, da nisem imela nobenih krvavitev... Zelo me skrbi, samo jočem še. bojim se da je vsega konec...
|
|
|
|