bauko -> RE: Junijke 2014 (28.5.2014 11:21:27)
|
Živjo punce, hvala za vso podporo! [sm=smiley1.gif] Danes sem se zbudila naspana, tako da je takoj čisto drug svet [sm=smiley1.gif] Mogoče je k boljšemu spancu pripomoglo tudi to, da sem se res nakulirala v glavi oz sprejela situacijo tako, kot je. Glede srbečice: Mislim, da ima pri meni to vezo predvsem z živci, ker se pojavi bolj kot ne samo takrat, ko se premetavam po postelji in ne morem zaspat in si dovolim, da me to čisto izživcira. Nimam pa nobenih izpuščajev ali kakšnih drugih podobnih težav. Za povabilo na kavo se najlepše zahvaljujem, ampak bom rajši preskočila, ker mi dejansko paše bolj doma se držat in ker ni problem v tem, da ne bi imela podpore oz družbe, ampak res še najbolj v neprespanosti. [sm=smiley1.gif] Verjetno je hec tudi v tem, da nimam službe in se preveč sama s sabo ukvarjam. Če bi celo nosečnost hodila v službo, bi verjetno zadnji mesec, ko končno nastopi porodniška, doživljala precej drugače. [sm=smiley1.gif] Sicer pa sem včeraj tudi jaz imela CTG (39. teden) in ni bilo še nobenih popadkov, čeprav se mi je en dan prej trebuh še bolj spustil (je še moj opazil). Je bilo pa ful hecno, ker je otroček ravno med pregledom začel na polno kolcat in je vse hreščalo [sm=smiley36.gif] Sem se čisto raznežila, ko sem poslušala srčka in tisto kolcanje [sm=smiley1.gif] Še enkrat hvala za vzpodbudo. [sm=smiley1.gif] Vsem [sm=nosecka.gif]vam želim čim več udobja v teh zadnjih dneh, tistim, ki pa ste že mamice, pa zdrave otročke!!! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|