bauko -> RE: Junijke 2014 (19.5.2014 10:49:35)
|
haha, zdajle sem se pa prav nasmejala s tem merjenjem! Prvi pri roki je bil papirnat IKEA meter...ki pa sploh ne gre okrog trebuha! [sm=smiley36.gif] Merila sem čez križ in potem tam, kjer je največji obseg trebuha...in namerila 114 cm! [sm=smiley3.gif] S tem tednom je otroček po "PSu" donošen, tako da res komaj komaj čakam, da rodim. Moj [sm=duda.gif] je bil že tako ali tako precej nizko in spredaj (sem že v začetku decembra morala komplet vse hlače zamenjat z nosečniškimi), zdaj je pa še nižje in kar precej pritiska. In res je točno tako, kot piše v raznih priročnikih - da ja, JE možno še bolj pogosto hodit lulat! Pri meni je to cca na 15 min, sploh dopoldne! Danes ponoči sem že mislila, da bo akcija, pa se je potem umirilo. Zadnjih nekaj dni sem nekam nemirna, križ me boli še bolj kot prej, prebava še bolj zmešana, zaradi slabosti sem se ob štirih ponoči več kot pol ure sprehajala gor in dol po stanovanju...potem pa mi je le nekako odleglo. O kolkih pa sploh ne bi izgubljala besed... Tisti boleč trebuh sredi noči, ki sem ga omenjala v eni od prejšnjih objav pa sem rešila tako, da si ga ponoči podprem z enim čisto mehkim pouštrom in je ful boljše. Zgleda je zato, ker je tako velik, nekako "visel" in me je zato bolelo. A še kateri tako zelo niha razpoloženje? Jaz ne vem več, a jaz pretiravam, ampak na živce mi grejo vsi obiski, najrajši bi se izolirala za ene 2 meseca, pa da me vsi, razen partnerja, pustijo čisto pri miru, da zrihtam tole in se malo privadim na novo vlogo...vsi so mi odveč, moj bi pa kar naprej ene obiske vabil gledat novo spalnico in otroško sobo [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|