malaMravljica
|
Yes, cist resno. The best vrtec imamo. Ne smemo kreme s surovih jajc, ne surovega mesa, recimo turamisu in karpaco in to je to, no se nekaj pravil, nic strasnega. Pa enkrat na mesec je zdrav ponedeljek in vsaka mami nekaj zdravega pripravi, pa kosaro s sadjem in zelenjavo polnimo starsi, da jim vzgojiteljice narezejo ce so lacni. In se noben otrok zaradi tega ni zbolel al celo kaj vec. Pa se super vzgojiteljice imajo. Mateyka, super torte. Bom prestudirala in nekaj izbrala. Na banana cokolada se pa nisem spomlna. Morem pa vseeno nekaj lahkega naredit, da bodo otrocki lahko jedli. Kaksna presladka/ kaloricna verjetn ne bi bila ok. Ronja, masinca se ne premakne s pulta, danes sem delala z 1 kg gresa rezance za juho. Je tok v prometu, da si bom se dve sobi kupila. V glavnem, smej se sedaj, sem ze izjavila, da je premala, da stekam zakaj je tista gospa, ki mi jo je prodala, profi vzela. Pa mali tako rad pomaga, danes je pod nujno hotu navijat rezance na roko in sem najprej rekla da ne, pa je bil tok uzaljen in sem rekla ma daj, saj je vseeno, ce niso tako lepi in pol so bili njegovi najlepsi, ker jih je na tisto malo rokico navijal. Ronja, se nekaj te morem vprasat, ker ti vse sama delas. Delas kdaj tudi osnovo za temne omake, tko da kosti najprej v pecici pacas in pol z zelenjavo in vinom delas osnovo omake? Ne vem, a lahko to osnovo pol zamrznem, ker naredis precej tega naenkrat, ker ti vzame casa se in se.
|