ronja
|
Tippi, to raztegovanje ni neka strašno huda stvar - daš roke tja, kamor ti jih postavi in to je to, ni ti treba kaj dosti delat;). Meni se ne zdi neka huda reč ta brazilska, ni primerljivo s popadki, vsaj ne z mojimi . Meni je fajn Sunny studio v Lj., ker se lahko zmeniš kadarkoli in so profesionalni ne glede na tvoj siceršnji image;). Uporabljajo trakove, probala sem samo to, tako da ne morem primerjat, ampak kot rečeno, meni ni to nekaj tako zelo strašnega. Mislim ne rečem, da ne zaboli ali da je prijetno, ampak proti ostalim rečem piece of cake;). Meni je fajn, kadar mi paše, praktično je tudi med m. za umivat. Nimam nikoli nobenih problemov, niti vraščenih dlak, niti vnete kože, seks itak lahko takoj, niti mi ni nihče rekel, da ne bi smela . Je pa res, da imajo nekatere potem probleme z vnetji in glivicami, ker dlake ipak opravljajo neko funkcijo in niso čisto brezveze. Žiletke (zase) ne maram, nikoli je nisem uporabljala, da bi se na par dni urejala, se mi niti pod razno ne da, ne maram pa da me karkoli pika. Meni je fajn, da maš po bd res dolgo časa mir (tam nekje 1-2 meseca), traja pa 10-15 minut, fajn časovna računica. Ni mi všeč, če je skoz isto, tako da ne hodim redno, grem, kadar mi paše, do zdaj sem bila parkrat. Prvič sem šla pa noseča . In na koncu nosečnosti sem šla prav zato, da se mi ne bo treba zezat še z britjem v p., ker se je prejšnjič preveč mudilo, pa me niti niso frizirali:D. Sicer sem pa delala enako kot lili, saj g. ne pričakujejo, da bomo vse pobrite, glavno da si umita, kaj več jih pa ne zanima.